logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki laser do 500 zł na sylwestra? Laserworld ES-50G czy AIT A-101?

mrluke 13 Gru 2010 22:13 1368 5
REKLAMA
  • #1 8865461
    mrluke
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    Czolem.Planuje zakup lasera (prawdopodobnie bedzie to zielony)w kwocie do 500zl max, aby tworzyl duzo ciekawych wzorów a takze we mgle tworzyl ciekawe wiązki, plaszczyzny, przejscia itp.Czy cos kupie za te kase? moze byc samoróbka jak ktoś ma coś dobrego na sprzedaz (kontaktk na priva).
    Osobiscie zastanawiam sie nad LASERWORLD ES-50G ES-50G lub LASER AIT A-101
    Nic innego ciekawego nie znalazlem. Zawsze chcialem miec taki laser poza tym chcialbym zdazyc na sylwka. Powierzchnia pomieszczenia ok.25m2.
  • REKLAMA
  • #2 8865829
    rzadek24
    Poziom 13  
    Ja posiadam laser Laserworld el-60g i jestem z niego zadowolony. Jego cena powinna oscylować w tej kwocie której podałeś :D Dodatkowo z poziomu DMX można troche pobawić się wzorami. Tutaj mój film jak pracuje laser http://www.youtube.com/watch?v=1B7eKU-FcrQ . Moge ewentualnie coś jeszcze o nim dopisac lub wysłac fote więc pisz na PW. Ogólnie laser jest podobny do w/w :D
  • REKLAMA
  • #3 8896039
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 8897310
    mrluke
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    MR_OVERCLOCK napisał:
    pomiędzy 300 a 500zł to rozumiem że chodzi o jakiś czerwony moduł albo o dobry wskaźnik :)

a tak poważnie: weź to co ma mocniejszy moduł zielony... jak mają takie same a liczba wzorów podobna to uciekaj od laserworlda :)

czyli Kolega Laserworlda-nie poleca... ok. już jedna opinia (w sumie dwie) jest.
  • REKLAMA
  • #5 8897499
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 8910170
    DjAndrew
    Poziom 1  
    Stary jak chcesz kupic laser do 500 zl to lepiej nie kupuj lepiej dolozyc drugie tyle i kupic conajmniej 100 mW
REKLAMA