to jest karta ktora byla razem z kupionym telefonem dzialala i nikt nie pytal o reszte papierow z karty. Brak danych wlasciciela. Czytalem tez o klonowaniu kart program cardinal i simscan z jakiejs czeskiej strony ale nie testowalem. Opisu o wyciaganiu puk nie znalazlem
zapomnialem dzieki za odpowiedzi pozdrawiam krzys
Ani PIN ani PUK nie uda ci się wyciągnać z karty. Był podobny obszerny temat tu na forum jak to komuś niby dziecko przypadkowo 2 razy pin źle wprowadziło i została ostatnia próba.
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic9076.html
dobra rada skontaktuj sie z BOK-juz to przerabiałem
zablokowałem tak- taka
podali mi wszystko w ERA
kazali mi wpisac i jest oki- nie lubie kolekcjonowac kart pozdrawiam
✨ Kody PUK1 dla kart POP są nadrukowane na dużej karcie, z której wyłamuje się SIM, natomiast PUK2 nie jest udostępniany dla kart POP. Nie ma możliwości wyciągnięcia numerów PUK bezpośrednio z karty SIM, ani za pomocą programatorów takich jak Phoenix. Uzyskanie PUK1 można zrealizować poprzez kontakt z Biurem Obsługi Klienta operatora, co jest rekomendowanym rozwiązaniem. Próby klonowania kart lub wyciągania kodów PUK za pomocą programów typu Cardinal czy SimScan nie są potwierdzone i nie przynoszą efektów. W przypadku zablokowania karty najlepszą praktyką jest kontakt z operatorem (np. ERA), który może udostępnić potrzebne kody i umożliwić odblokowanie karty. Wygenerowane przez model językowy.