logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić szybkę i zdobyć gry na Nokia 7650?

kinciol12 09 Paź 2004 16:44 1077 3
REKLAMA
  • #1 902198
    kinciol12
    Poziom 11  
    -wiecie może jak zmienić szybkę:?:

-i wiecie gdzie moge ściągnąć softy za darmo i gry bo z forum nie mogę mam za mało punktów. ma ktoś może grę "bubu wielka ucieczka" widziałem ją na hayperze ale trzeba było płacić :? ma ktoś moze ją za darmo :?:

-na allegro widziełem jakiś soft że zwiększa 3 razy miejsce w telefonie jest to możliwe?? nie mogłem znaleźć tej aukcji drugi raz.

-jak można zmienic tapetę w n6600 jest opcja ustaw jako tapete lub cos takiego a w 7650 nie ma takiej opcji. da radę ustawić inaczej??

-mam program w telefonie camerafx. i nie mogę robić zdjęcić wyskakuje komunikat "images can only be captured in the full version of CameraFx" o co chodzi :?: jeśli chodzi o pęłną wersję programu to czy mógł by mi kto to wysłać.

to wszystko
    z góry dzięki

a i jak zdobywa się punkty ?? chętnie pogadam o telefonie na gg:1997142
  • REKLAMA
  • #2 902328
    rybol
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    aplikacji poszukaj na techtronic.pl
  • REKLAMA
  • #3 965670
    dmkrs
    Poziom 11  
    siema.w noki 7650 tapete zmienia się tak. ustawienia-telefon-tryb gotowości-zdięcie w tle.I masz nową tapetke :-)
  • #4 989951
    _TB_TB_
    Poziom 12  
    A zwiększenie pojemności to najprawdopodobniej chodziło o kompresję np programem SpaceDoubler. Ściema, tak samo jak aukcje typu '2x więcej MP3 w 5510' (w tej aukcji gościu najczęściej instruuje, jak zmniejszyć jakość MP3, albo jak nagrać MP3 tak, żeby jeden kanał audio zawierał jeden utwór, a drugi - inny utwór) itp.
REKLAMA