logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

regeneracja tonsili GDN 25/60 oryginalnymi podzespołami

mycha0007 25 Gru 2010 21:17 1521 4
REKLAMA
  • #1 8912451
    mycha0007
    Poziom 11  
    Witam chciałem się poradzić posiadam głośniki Tonsil GDN 25/60 muszę wymienić zawieszenie głośnika niestety razem z membraną bo jest poklejona i samego zawieszenia nie da sie już wymienić, zapoznałem się z ofertą sklepu umifon ale także znalazłem:

http://allegro.pl/jedyny-oryginalny-tonsil-zestaw-napr-gdn-25-40-3-i1372083973.html

czy ktoś zna tego sprzedającego i czy to naprawdę jest oryginalny tonsil, nie chcę kupować byle czego, więc proszę o wypowiedzenie się na temat produktu z allegro.
    Wiem że tematów o regeneracji jest wiele większość przeczytałem i na wiele pytań uzyskałem już odpowiedz dlatego interesują mnie oryginalne podzespoły.
    Jeszcze jedno pytanie czy są może w okolicy poznania sklepy gdzie można zakupić oryginalne produkty tonsila?
  • REKLAMA
  • #2 8912763
    Pain
    Poziom 25  
    Ocena: 55
    Przyjrzałem się przedmiotom jakie oferuje ten sprzedawca, nic podejrzanego, niemal wyłącznie produkty Tonsilu. Moje zaufanie wzbudził, choć akurat u tego sprzedawcy nigdy nic nie brałem to zaryzykował bym.
    Jednak jest to moje zdanie, jeśli ty wolisz sprawdzone źródło jest oczywiście wspomniany Umifon, możesz też spróbować dogadać się ze sprzedawcą, że w razie gdyby membrany wzbudziły twoją wątpliwość co do jakości odeślesz je.
  • REKLAMA
  • #3 8918916
    AVG
    Poziom 30  
    Ocena: 32
    Osobiście kupowałem u tego Pana zawieszenia do regeneracji, i wszystko było ok. Membrana jak najbardziej powinna pasować, nie wygląda na podróbkę ponieważ: ma "przetłoczenie" zaraz obok zawieszenia górnego.
  • REKLAMA
  • #4 8920160
    Jar0Jar0
    Poziom 10  
    Też właśnie zastanawiam się nad tymi zawieszeniami. Wyglądają na oryginalne, to przetłoczenie sugeruje że to Tonsil. Ale czy Tonsil produkuje takie zastawy? Skąd sprzedawca zdobył oryginały?
  • #5 8920651
    AVG
    Poziom 30  
    Ocena: 32
    Skoro całe głośniki są produkowane w Polsce, to raczej nie jest problemem zdobyć do nich zestawy naprawcze.
    Jak masz więcej pytań, to napisz po prostu do sprzedawcy tych zawieszeń , membran itd.
REKLAMA