logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

prolific 2303 usb rs232 sterownik rozwiązanie !!!!

dystrybutor 30 Gru 2010 02:09 17726 3
REKLAMA
  • #1 8932843
    dystrybutor
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Witam
    Po wielkich bojach ze sterownikami do przejściówki na prolific 2303 postanowiłem podzielić się rozwiązaniem.
    Sterowniki działają pod windowsem xp jak i vista 32bit.
    Nie gwarantuję że będą działać ze wszystkimi przejściówkami, ja sprawdziłem dwie - różnych producentów i działa. Problem polegał na tym że ogólnie przejściówka w "okienkach" funkcjonowała, ale za żadne skarby programy dosowe nie chciały "ruszyć". A co ciekawe, problemem jest nie przejściówka tylko sterownik, mam nadzieję że będzie wam działać.
    Załączniki:
    • 2.0.0.18.zip (89.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 8937000
    dystrybutor
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Po twojej odpowiedzi nie dziwi mnie masa bezsensownych dyskusji na ten temat, a na elektrodzie nie znalazłem rozwiązania mojego problemu.
    Gdybyś jeszcze dokładnie przeczytał co napisałem.
    Spróbuję jaśniej:
    Nowe sterowniki prolifica działają dobrze tylko w aplikacjach "windowsowych", nie działają w aplikacjach dosowych uruchamianych pod windowsem.

Apropo punktów - nie zastanawiałem się nad tym za bardzo, ot wpisałem sobie 2
  • #4 8964090
    piko.pl
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Dzięki stokrotne. Bardzo mi pomogłeś. Sterownik działa, testowałem pod Windows 7 32bit.
REKLAMA