logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C35 - brak dźwięku podczas rozmów, dzwonki działają

blade 14 Paź 2004 19:15 1215 4
REKLAMA
  • #1 912682
    blade
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Wiem mam taki aparat od pewnego czasu na poczatku bylo oki ale po pewnym czasie pojawil sie problem ze gdy probowalem do kogos zadzwonic lub dzwoniono do mnie to nie slyszalem glosu rozmowcy na poczatku wystarczylo tylko lekko odciagnac antenke do tylu i juz wszystko bylo oki ale obecnie nic w sluchawce nie slychac. Dzwieki dzwonkow ipt sa tylko nie slychac podczas rozmowy. Nie wiem czy w tym telefonie dzwonki odtwarzane sa w glosniczku czy jest dodatkowy buzer. prosze o pomoc moze totylko scierzki popekaly mojemu kumplowi tez sie tak zrobilo a w komisie i tak wzieli odniego tego fona. papa
  • REKLAMA
  • #2 912800
    Car3k
    Poziom 12  
    Witam,
    Prawdopodobnie masz walnieta sciezke na plycie, naprawa samej sciezki nie wchodzi w gre bo plytka ma kilka warstw. Należy wiec dolutować zworke pomiedzy wyprowadzeniem glosniczka a punktem X na plytce.
    Druga opcja to jakis lewy styk przy glosniczku. Na poczatku zacznij od sprawdzenia samego glosniczka czy jest sprawny :P a jak masz zestaw słuchawkowy to sprawdź czy działa na nim.

Tutaj link, a w zalacznikach fotki:
    http://www.siemensinfo.pl/modules.php?name=Artykuly&file=detal&id=29
    Pozdrawiam
    Załączniki:
    • c35-naprawa.rar (56.86 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 912976
    blade
    Poziom 14  
    Hey dzieki za podpowiedz i linka. Glosniczek dziala a przynajmniej buczy jak sie go do baterji podlaczy . Pozdrawiam papa
  • REKLAMA
  • #4 913246
    Kristoff10
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 54
    Zrób to co opisał Car3k i będzie ok. To standardowa usterka w tych fonach.
  • #5 923396
    blade
    Poziom 14  
    Hey dzieki z podpowiedz wlasnie tak zrobilem i bylo oki
    tylko ja potrzebowalem tak polaczyc tylko jedna scierzke a reszta bylo oki PAPA
REKLAMA