Ja mogę napisać to samo co jeden z kolegów wyżej - mam identyczny problem z moim tx-29pm11p, pojawiają sie zniekształcenia w zależności od jasności obrazu - efekt jest taki ze gdy obraz ciemnieje to rogi wracają na swoje własciwe pozycje a gdy obraz robi sie coraz jasniejszy to rogi uciekają tak jak na fotce. Mam tak od nowości. Nie wspominając o tym, ze w nocy mam wrazenie ze czerń jest lekko zielona i zegar też raz się wyświetla a raz nie. Ten TV to kpina z Polaków którzy takie gó....no masowo kupili - masowo!!! Nigdy nie kupię już TV Panasonic - jest to najdurniejszy TV jaki w życiu miałem - chyba Czesi składali go a obok piwko stało - Panasonic dno.
Serwis oczywiście problemów nie widzi tak samo sprzedawca - ten to nic nie widzi - żeby nie było piszę o salonie Panasonic na ul. Kaszubskiej w Koszalinie. Jak inny TV w sklepie miał zbieżność zjechaną o 1cm! (to dużo) to na moje zapytanie o ten efekt sprzedawca powiedział, że to wina anteny.
Oszukują nas na każdym kroku - producenci i sprzedawcy. Jak mam kupić jakiś drogi sprzęt to dostaję różnych dolegliwości - już nie napiszę czego.
A może zróbmy coś klienci - może pomogliby nam koledzy serwisanci którzy też zapewne czytają nasze posty. POMOCY! bo nas okradają, oszukują i robią z nas durniów - a może nie robią, może jesteśmy skoro taki szmelc kupujemy za duuuuuże pieniądze - piszę też o sobie