logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zrobić odbicie lustrzane w pliku PDF?

kingofspace7 01 Lut 2011 08:51 33521 8
REKLAMA
  • #1 9085904
    kingofspace7
    Poziom 20  
    Ocena: 30
    witam próbowałem zrobić odbitkę lustrzana pliku w pdf na wiele sposobów niestety nie udało mi się. Albo programy dodają znaki wodne albo inne tego typu kwiatki. Wjęc miał bym proźbę czy ktoś by pomógł to zrobić. załączam plik. w innym temacie pewien użytkownik bez problemu to zrobił w pare minut. zależy mi na tym aby to był nadal pdf i wymiary się zgadzały.

ps w zamian dam pkt
    Załączniki:
    • drukarnia.pdf (30.72 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 9085962
    dono42n
    Poziom 17  
    Ocena: 22
    proszę oto lustro
    pozdrawiam,
    Dominik
    Załączniki:
    • drukarnia_lustro.pdf (146.92 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 9087170
    kingofspace7
    Poziom 20  
    Ocena: 30
    O wielkie dzięki. Powiedz jeszcze jakim programem to zrobiłeś. Pukty zaraz dam tylko nie wiem za bardzo jak dać:D
  • #4 9087899
    dono42n
    Poziom 17  
    Ocena: 22
    kingofspace7 napisał:
    O wielkie dzięki. Powiedz jeszcze jakim programem to zrobiłeś. Pukty zaraz dam tylko nie wiem za bardzo jak dać:D

adobe illustrator
  • #5 9087942
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #6 10265774
    kw8
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Mam podobny problem . Próbowałem z drukarką adobe pdf oraz pdffactorypro .
    Moje drukarki ,minolta 1300W oraz samsung clp-320 też nie mają takiej opcji .
    Potrzebuje odbicie adaptera Psop44-dip32 do willem
    Gdzie w Acrobat pro jest taka opcja ?
    Załączniki:
    • psop44.pdf (24.59 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #7 10265820
    Gienek
    Poziom 37  
    Ocena: 353
    Z tym plikiem nic nie zrobisz, bo jest zabezpieczony hasłem.
    Ale to chyba niemożliwe, by drukarka nie miała możliwości drukowania odbicia lustrzanego. Ja mam HP PSC1315 i "elegancko" drukuje odbicie lustrzane tego adaptera.
  • #8 10265964
    mbabelek
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    małe to zdjęcie ale zobacz co mnie udało się uzyskać.
    Załączniki:
    • Jak zrobić odbicie lustrzane w pliku PDF? psop44_lustro.jpg (108.65 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukiwał sposobu na wykonanie odbicia lustrzanego pliku PDF, jednak napotkał problemy z programami, które dodawały znaki wodne lub wprowadzały inne niepożądane zmiany. Otrzymał pomoc od innego uczestnika, który wykonał odbicie lustrzane, używając programu Adobe Illustrator. Inni użytkownicy wspomnieli o możliwościach drukowania odbicia lustrzanego w programie Eagle oraz o problemach z drukarkami, które nie miały tej opcji. Zabezpieczone pliki PDF również stanowiły przeszkodę w realizacji zadania. Użytkownicy dzielili się doświadczeniami z różnymi modelami drukarek, które miały lub nie miały funkcji odbicia lustrzanego.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA