logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ekspres Clatronic 2936 - komunikat REFILL, brak pokrywki i uszkodzony pojemnik

ummberto 02 Lut 2011 16:03 1838 2
REKLAMA
  • #1 9092638
    ummberto
    Poziom 2  
    witam serdecznie, przeszukałem forum i widze ktos juz mial taki problem ale nie znalazlem odpowiedzi.

Otrzymałem ekspres do kawy który po właczeniu slychac ze cos tam pracuje i po chwili na wyswitlaczu wyswietla refill, mozna wtedy z guzikow regulowac ilosc kawy na wyswietlaczu ale nic wiecej sie nie dzieje.

dodam ze nie mam pokrywki na pojemnik za kawą, pojemnik na wode troche sie potrzaskał w podrózy ale jest szczelny. nie widze tez zadnego plywaka w pojemiku ale zawor w pojemniku wydaje sie działac.

moze ktos mi pomożę? bede bardzo wdzieczny,
  • REKLAMA
  • #2 9092794
    movzx
    Poziom 40  
    Ocena: 1269
    Może trzeba go po prostu odpowietrzyć. Odkręcałeś zawór pary?
  • #3 9092920
    ummberto
    Poziom 2  
    tak, ale nie wiem czy to cos dało, przekrecałem pokretlo na pare na właczonym, za pierwszym razem poleciało kilka kropli ale pozniej juz nic

Dodano po 1 [godziny] 49 [minuty]:

dodam ze jak włączam ten ekspres to słychac ze cos chodzi w srodku, pózniej jest takie uderzenie jakby ten slimak w srodku był zablokowany i ciezko sie krecil, pozniej jakos jeszcze 2 razy slychac ze cos sie dzieje i dopiero wyskakuje menu na którym widac mlynek filizanke i M

jak nacisne menu to m znika ale te kreski dokóla sie kreca i jest refill

jak przlacze na pare to troche poleci woda z leciutk para i tyle
REKLAMA