logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech M305 - brak funkcji przewijania wstecz w przeglądarce

megusia84 09 Lut 2011 16:26 2225 2
REKLAMA
  • #1 9126704
    megusia84
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    witam,
    nie wiem gdzie umieścić swój post więc jeśli coś proszę o przeniesienie go do odpowiedniego działu.
    mam pytanie dotyczące myszy logitech m305
    mysz wzięłam za pkt z plusa. wszystko byłoby ok gdyby nie fakt że na stronie logitech w specyfikacji czy tam opisie tego modelu jest napisane że mysz ta ma możliwość przewijania wstecz np stron internerowych tzn jeśli kółeczko popchnę na bok to np wrócę w przeglądarce internetowej do poprzednio wyświetlanej strony. u mnie to absolutnie nie działa... mimo iż na myszce przy kółku są strzałki w prawo i w lewo... wszystko poza tym działa przewijanie stron czy powiększanie... czy ktoś może wie dlaczego nie działa to wracanie? i co z tym zrobić? z góry dziękuję za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 9126722
    michał3411_2007
    Poziom 29  
    Ocena: 37
    Wgraj sterowniki od tej myszki ze strony producenta
    podłączając myszkę do komputera on ją zauważa i obsługuje
    natomiast funkcje specjalne mogą być niedostępne .
  • #3 9126738
    megusia84
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    hm mam zainstalowane oprogramowanie... pokazuje stan baterii opisane są funkcje myszki i jest dokladnie narysowane i napisane jak powiększyć np obraz i przewijanie w prawo i przewijanie w lewo... to to przewijanie to by znaczyło np przesuwanie np tekstu?? a nie przewijanie np stron internetowych? hm?

P.S.
    Ok problem rozwiązany. Trzeba było zmienić przewijanie w lewo na wstecz a w prawo na dalej
REKLAMA