logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odszyfrować zaszyfrowany plik RAR?

danil3 22 Paź 2004 22:55 3421 6
REKLAMA
  • #1 930804
    danil3
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    hejka wszystkim pobrałem, zaszyfrowany plik rar moze ktos mi podpowie jak sobie z tym problemem poradzić?
    dzięki za rady
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 930863
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10457
    Jezeli haslo ma wiele znakow w tym specjalne to moze sobie darowac, bo i tak nie zlamie takiego hasla w jakims normalnym czasie ;-)
  • #4 932763
    Dino+
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Optymistycznie jeśli było założone hasło jakimś starym rarem to jeszcze doczekasz się zdekodowania.
  • REKLAMA
  • #5 932912
    jannaszek
    Poziom 39  
    Ocena: 674
    skąd bobrałeś ten plik?
    czasem chasłem bywa nazwa programu,czasem adres strony tak miewałem z plikami torrent
  • #6 932991
    ozzman
    Poziom 26  
    Ocena: 42
    tak jak napisał dino+ tan prograam działa tylko na stare rar'y (przynajmniej w tej wersji, którą ja miałem)
  • REKLAMA
  • #7 934407
    Zbynia
    Poziom 31  
    Ocena: 51
    dziala i co z tego??
    wiecie ile zajmuje zdekodowanie hasla z 8 liter??
    to sobie daruj bo watpie by ci tydzien wystarczyl....

jak sciagales z jakiejs strony to wejdz na nia i poszukaj hasla albo wpsz jej glowny adres - zazwyczaj dziala
    w innym wypadku daruj sobie jak nie znajdziesz hasla do 5 liter bo szkoda czasu

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy odszyfrowania zaszyfrowanego pliku RAR. Zalecane jest użycie narzędzia Advanced RAR Password Recovery (ARPR) do odzyskiwania haseł. Jednak skuteczność zależy od długości i złożoności hasła – długie hasła zawierające znaki specjalne są praktycznie niemożliwe do złamania w rozsądnym czasie. Program ARPR działa efektywnie głównie na starszych wersjach archiwów RAR. W przypadku nowszych wersji lub silnych haseł, czas potrzebny na złamanie może być bardzo długi (np. tydzień lub więcej). Alternatywnie sugeruje się poszukiwanie hasła na stronie, z której pobrano plik, gdyż często hasło jest tam udostępnione lub jest to nazwa programu bądź adres strony internetowej.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA