logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o technikach elektronicznych w Katowicach i Chorzowie - które wybrać?

Margroth 19 Lut 2011 21:55 1440 4
REKLAMA
  • #1 9175290
    Margroth
    Poziom 11  
    Wiem, że jest dużo tematów typu "jakie wybrać technikum".
    Obecnie jestem w klasie 3 gim. Interesuje się elektroniką i postanowiłem, że pójdę do technikum elektronicznego.
    Mam takie pytanie: Czy ktoś uczęszcza/uczęszczał, może jego znajomy uczęszczają/li, a może wie z innych żródeł do jakichś techników elektronicznych w Katowicach lub Chorzowie i może podzielić się wrażeniami swoimi lub znajomych. Nieważne czy to opinia pozytywna czy negatywna?
    Szukałem już informacji w internecie, znam rankingi, ale chcę poznać opinie kogoś kto uczęszczał do danego technikum.
  • REKLAMA
  • #2 9175389
    shadow0013
    Poziom 34  
    Ocena: 313
    Kiedyś był dobry Abramowski, Śląskie i chyba dalej są nie najgorsze jednak parę już mineło. Osoby które znam i kończyły te szkoły i faktycznie interesowały się elektroniką są niezłymi fachowcami.
  • REKLAMA
  • #3 9175405
    Margroth
    Poziom 11  
    heh to mi pomogłeś bo właśnie mam dypemat: śląskie czy abramowski ;D
    ale dzięki, czekam na dalesze odpowiedzi
  • REKLAMA
  • #4 9283042
    Saquam
    Poziom 10  
    odświeżam ja także wybieram się do śląskich lub do Abramowskiego
    I ciekawi mnie poziom jakie reprezentują obie szkoły.Jakie wyniki z testów i z wybranych przedmiotów trzeba mieć żeby się dostać?

:D Może będziemy chodzić do jednej klasy Margroth ;)
  • #5 9313514
    Margroth
    Poziom 11  
    Dawno nie zaglądałem do tego tematu.

Szkoda, że tylko jedna opinia na temat tych szkół.

No będziemy chodzić jeśli pójdziesz do Abramowskiego ;) Brat mojego kolegi niedawno skończył te szkołe i ten kolega mi mówił, że jest tam bardzo fajnie. Praktyki od 1 klasy, egzamin zawodowy zdał.
    Mam też kolege, który chodzi do śląskich na teleinformatyke i mówił, że nie za bardzo mu się tam podoba i mają mało praktyk sama teoria.

Jak chcesz to masz tu wszystko na temat rekrutacji
    http://abramowski.edu.pl/nabor
REKLAMA