logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Komputer wyłącza się po uruchomieniu. Gdzie szukać?

Prorok18 05 Mar 2011 14:37 1101 2
REKLAMA
  • #1 9237986
    Prorok18
    Poziom 2  
    Witam. Nie wiem czy dobrze pisze ale obecnie dostęp do neta mam tylko w telefonie a tu mało widać. Jeśli źle to wybaczcie. Mój problem polega na tym iż chce uruchomić mój komputer i raz jest tak że pochodzi z 4s i się wyłączy. Raz jest tak że się wyłączy ale sam się uruchomi. Np przed chwilą włączył się za którymś razem pochodził z 10 minut to mówię wyłącze i włącze jeszcze raz zobaczę czy problem znikł. Po czym znowu chciałem go uruchomić i już znowu to samo. Jak się uruchomi wczyta system itd to po paru minutach korzystania normalnie się wyłącza pisze że trwa zamykanie systemu czyli tak jakbym normalnie go wyłączył. No i teraz nie wiem co może być przyczyną takiego czegoś.
  • REKLAMA
  • #2 9238144
    beo
    Poziom 37  
    Ocena: 237
    Podaj pełną konfigurację sprzętu wraz z zasilaczem.
  • #3 9238889
    cieslaki4
    Poziom 11  
    miałem podobny problem, który sprawiły wysokie temperatury procka. jak uda ci się uruchomić to wejdź w biosa i sprawdź. jeśli to nie pomoże to sprawdź czy komp uruchamia się w konfiguracji minimalnej, czyli zostawiasz: płyte główną, procesor, karte grafiki, jedną kość Ram, zasilacz. napisz czy pomogło.
REKLAMA