logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Opinie o piekarnikach Amica INTEGRA ze sterowaniem dotykowym

szybki_sygi 03 Apr 2011 20:37 4626 6
ADVERTISEMENT
  • #1 9356877
    szybki_sygi
    Level 2  
    Podobają mi się piekarniki z nowej linii Amiki - Integra - te ze sterowaniem sensorowym (dotykowym). Bardzo proszę o opinię i komentarz tych, którzy mieli lub mają do czynienia z produktami tej linii i mogą podzielić się doświadczeniami?
  • ADVERTISEMENT
  • #2 9357540
    Bronsky86
    Level 11  
    Help: 1
    Rate: 11
    Witam, każda zaawansowana technologia (a taką już jest wcześniej wspomniana linia Integra) ułatwia życie, jest funkcjonalna i wszechstronna, ale niesie ze sobą pewne ryzyko. Nie ma rzeczy niezawodnych i nie psujących się także jeśliby patrzeć w przyszłość koszt ew. naprawy tak zaawansowanej elektroniki jest praktycznie nieopłacalny, także jeśli zdecydujesz się na produkt z tej linii radzę przedłużyć gwarancję producenta.

Pozdrawiam
  • ADVERTISEMENT
  • #3 9362579
    szybki_sygi
    Level 2  
    Dzięki Bronsky za info. Zdaje sobię sprawę, że produkt krótko na rynku, dlatego też chciałbym zebrać jak najwięcej informacji, zanim kupie.
    Czy jest jeszcze ktoś, kto sprawdził to na własnej skórze ;)? Prośba o opinie.
  • #4 9363249
    JohnnyBlaze
    Level 15  
    Help: 1
    Rate: 28
    Nie ma na to reguły, taki piekarnik ze sterowaniem może działać 15 lat, albo się zepsuć za 3 miesiące. Co do Amici ,to słyszałem ,że te zegary dotykowe mają jeden minus- często są zaparowane.
  • ADVERTISEMENT
  • #5 9363923
    Anonymous
    Level 1  
  • ADVERTISEMENT
  • #6 9365593
    szybki_sygi
    Level 2  
    Johny - możesz trochę więcej szczegółów odnosnie tego zaparowywania?
    Skryn - powiesz jak to wygląda z Twojej strony? Nie wiem, czy używasz, czy 'oferujesz' taki sprzęt, ale każda opinia będzie dla mnie cenna.
  • #7 9366296
    Anonymous
    Level 1  

Topic summary

✨ Piekarniki Amica z linii Integra, wyposażone w dotykowe sterowanie, budzą mieszane opinie wśród użytkowników. Użytkownicy podkreślają, że nowoczesna technologia ułatwia obsługę, ale wiąże się z ryzykiem awarii, co może skutkować wysokimi kosztami napraw. Wiele osób zauważa, że dotykowe zegary mogą być problematyczne, z doniesieniami o ich zaparowywaniu, chociaż niektórzy serwisanci zaprzeczają tym problemom. Użytkownicy poszukują dodatkowych informacji i doświadczeń innych przed podjęciem decyzji o zakupie.
Generated by the language model.
ADVERTISEMENT