Witam jestem nowy i mam problem. Czytałem już parę tematów ale nie znalazłem konkretów. Otóż jestem szczęśliwym posiadaczem telefonu n gage od wielu już lat. Mam do niego kartę pamięci 1gb oryginalna. I dziś jak to co raz robię musiałem sformatować telefon i kartę. Zrobiłem błąd bo formatowałem kartę zawsze w windowsie i w telefonie - nigdy nie było przez to problemów. Dis mnie podkusiło by sformatować ja na moim PC ale w NTFS. Potem wrzuciłem na nią wszystkie potrzebne pliki. Odłączyłem telefon od USB i patrze niema żadnego programu wgranego w telefonie wiec wyłączyłem i włączyłem ponownie konsolofon. Ale nic, nie czyta karty, wchodzę w narzędzia i kartę pisze ze uszkodzona wiec wyjmuje ją i wkładam. Nie czyta w ogolę, w końcu znów czyta ja jako uszkodzona wiec formatuje przez telefon i czyta ja normalnie ale za to nie czyta mi na komputerze i nie mogę na nią nic wrzucić. Bardzo proszę o pomoc !!!
P.S - Niemam niestety czytnika do karty ani zadnego aparatu dzieki ktoremu mozna bylo by sformatowac ja. Jedynie kabel USB do n gage'a.
P.S - Niemam niestety czytnika do karty ani zadnego aparatu dzieki ktoremu mozna bylo by sformatowac ja. Jedynie kabel USB do n gage'a.