logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór telefonu do 1000 zł z dobrym aparatem i dużym ekranem - Nokia, HTC, SE, Samsung

RADZI02 06 Kwi 2011 19:35 2270 5
  • #1 9368645
    RADZI02
    Poziom 2  
    Witam!
    To moj pierwszy post, wiec prosze o wyrozumialosc.
    Czas na zmiane telefonu, lecz w obecnym czasie to nie lada problem, aby dobrze wybrac.

Wymagania odnośnie telefonu:
    Dotykowy ekran (minimum 3,5", a im wiekszy tym lepiej), Wi-Fi, aGPS, mp3, odtwarzacz wideo, niezamulajacy system (szybkosc dzialania), slot na karty pamieci, bluetooth, glosnomowiacy, dobrze jakby mial radio choc nie konieczne, aparat min 5Mpx, klawiatura qwerty tez nie pogardze, dobrze tez jakby mial USB, mini jacka i wyjście TV, co do systemu operacyjnego to nie mam zdania, poniewaz jeszcze nie mialem telefonu z jakimkolwiek systemem. Aha, bateria tez gra glowna role.

Preferencje odnośnie marki:
    1) Nokia
    2) HTC
    3) SE
    4) Samsung

Kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora:
    Telefon chce zakupic na aukcji internetowej w cenie do (najlepiej jak najmniej) 1000zł.

Wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora:
    Nokia C7
    Nokia N8
    HTC Desire
    SE Xperia X10
    Samsung GT-i9100
    Samsung GT-S8530
    Chciałbym tez, aby cena byla proporcjonalna z jakoscia wykonania i z tym co smartfonik moze zaprezentowac. Moze byc uzywany lecz nie z jakimis bardzo widocznymi sladami uzytkowania.
    Moze ktos mi podpowie jakis inny model??
    Czekam na odpowiedz i pozdrawiam.
  • #2 9368819
    wariato
    Poziom 43  
    Ocena: 839
    Od siebie zaproponuję Sony Ericsson Vivaz PRO. Ma chyba wszystko co potrzebujesz. W tej kwocie kupisz nowy a nawet zostanie troche $. Zastanów się nad nim.
  • #3 9370256
    RADZI02
    Poziom 2  
    Owszem, ma wszystko lecz wielkosc wyswietlacza do dyskfalikuje.
  • #4 9383784
    RADZI02
    Poziom 2  
    Kupilem SE Xperie X10, jak wpadnie w moje lapki to napisze kilka słow o nim.
  • #5 9385492
    mathek995
    Poziom 10  
    ja bym tam wolał klawe qwerty niż ekran większy o 0,3 cala... ale jak chcesz. inną sprawą jest, że vivaz ma symbiana a xperia androida, ale co do systemu nie miałeś zdania :P
  • #6 9440122
    RADZI02
    Poziom 2  
    Telefon uzytkuje dopiero 3 dni i nie mam zastrzezen jak narazie, podoba mi sie. :-)
    Mozna zakymac.
REKLAMA