Witam!
To moj pierwszy post, wiec prosze o wyrozumialosc.
Czas na zmiane telefonu, lecz w obecnym czasie to nie lada problem, aby dobrze wybrac.
Wymagania odnośnie telefonu:
Dotykowy ekran (minimum 3,5", a im wiekszy tym lepiej), Wi-Fi, aGPS, mp3, odtwarzacz wideo, niezamulajacy system (szybkosc dzialania), slot na karty pamieci, bluetooth, glosnomowiacy, dobrze jakby mial radio choc nie konieczne, aparat min 5Mpx, klawiatura qwerty tez nie pogardze, dobrze tez jakby mial USB, mini jacka i wyjście TV, co do systemu operacyjnego to nie mam zdania, poniewaz jeszcze nie mialem telefonu z jakimkolwiek systemem. Aha, bateria tez gra glowna role.
Preferencje odnośnie marki:
1) Nokia
2) HTC
3) SE
4) Samsung
Kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora:
Telefon chce zakupic na aukcji internetowej w cenie do (najlepiej jak najmniej) 1000zł.
Wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora:
Nokia C7
Nokia N8
HTC Desire
SE Xperia X10
Samsung GT-i9100
Samsung GT-S8530
Chciałbym tez, aby cena byla proporcjonalna z jakoscia wykonania i z tym co smartfonik moze zaprezentowac. Moze byc uzywany lecz nie z jakimis bardzo widocznymi sladami uzytkowania.
Moze ktos mi podpowie jakis inny model??
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam.
To moj pierwszy post, wiec prosze o wyrozumialosc.
Czas na zmiane telefonu, lecz w obecnym czasie to nie lada problem, aby dobrze wybrac.
Wymagania odnośnie telefonu:
Dotykowy ekran (minimum 3,5", a im wiekszy tym lepiej), Wi-Fi, aGPS, mp3, odtwarzacz wideo, niezamulajacy system (szybkosc dzialania), slot na karty pamieci, bluetooth, glosnomowiacy, dobrze jakby mial radio choc nie konieczne, aparat min 5Mpx, klawiatura qwerty tez nie pogardze, dobrze tez jakby mial USB, mini jacka i wyjście TV, co do systemu operacyjnego to nie mam zdania, poniewaz jeszcze nie mialem telefonu z jakimkolwiek systemem. Aha, bateria tez gra glowna role.
Preferencje odnośnie marki:
1) Nokia
2) HTC
3) SE
4) Samsung
Kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora:
Telefon chce zakupic na aukcji internetowej w cenie do (najlepiej jak najmniej) 1000zł.
Wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora:
Nokia C7
Nokia N8
HTC Desire
SE Xperia X10
Samsung GT-i9100
Samsung GT-S8530
Chciałbym tez, aby cena byla proporcjonalna z jakoscia wykonania i z tym co smartfonik moze zaprezentowac. Moze byc uzywany lecz nie z jakimis bardzo widocznymi sladami uzytkowania.
Moze ktos mi podpowie jakis inny model??
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam.