logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór telefonu do 1500 zł z dużym ekranem, Wi-Fi, GPS i dobrym aparatem

Dariusz.M 06 Maj 2010 21:50 2981 8
REKLAMA
  • #1 8044775
    Dariusz.M
    Poziom 11  
    Ocena: 35
    Jak w temacie. Szukam telefonu z którego będę zadowolony . Kryteria wyszukiwania to miedzy innymi : duży dotykowy ekran, WI-FI, GPS.

Telefon, który zrobi zadowalające zdjęcia, system (sam nie wiem czy lepszy symbian czy WM) itp.

Słowem szukam kombajnu z kupna którego będę zadowolony.

Lista tel. nad którymi się zastanawiam :
    Samsung i8910 Omnia HD
    HTC HD 2
    HTC Touch Pro 3
    Nokia n97
    może nawet Nokia x6
  • REKLAMA
  • #2 8045518
    sAEE
    Poziom 14  
    Ja bym wybrał jeden z HTC`ków..
  • REKLAMA
  • #3 8046528
    daniel199090
    Poziom 11  
    Polecam nokie n97 :) duży wyświetlacz, dużo "bajerów". Trzymając go w ręku może wydawać się ogromny. Ale bynajmniej mi to nie przeszkadza. Jakość głośniczków nie jest taka jak w n95 8gb ale do najgorszych nie należy :)
  • #4 8050167
    romulus73
    Poziom 28  
    Ocena: 252
    A jakie bajery ma nokia?? zadnych
    zastanów się na HTC desire lub motorola milestone ten drugi ma najszybsza grafike w obecnych urzadzeniach. przy taktowaniu 550mhz cortex a 8 na motce masz wytajnosc snapdragona 1ghz w htc. ekrany pojemnosciowe 480x850 pixli 32 bitowa paleta kolorow przy 3.7 cala widac wszystko jak potrzeba z multituch. Aluminiowe obudowy. dla przykladu motka wazy prawie 200 gram, bierzsz do reki nic nie trzeszczy. 13 milimetrow grubosci z qwert to rekord, nagrywanie filmow w 720x480 przy 30 klatkach. co daje android 30000 aplikacji za darmo w jednym miejscu bez szukania cracków i seriali, wchodzisz do marketu wybierasz i samo sie instaluje, stailnosc linuxa. nie wiesz co to reset i zwiecha.
    nokia nie ma nic konkurencyjnego, myslalem ze symbian juz umarl do konca
    o takich dronostach jak: czujniki swiatla, zblizenia, akcelerometr, kompas elektroniczny wspmagany gps`em chyba ni trzba wspominac w nowczesnych urzadzeniach
  • REKLAMA
  • #5 8051310
    Gizmo987
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Też polecam HTC ;)
  • REKLAMA
  • #6 8053493
    daniel199090
    Poziom 11  
    A jakie bajery ma nokia?? żadnych

nokia nie ma bajerów? Śmieszne ;] Masz w telefonie sklep Ovi i masz tam pełno dostępnych aplikacji na n97 ;] od odtwarzaczy po jakieś nawigacje, gry itp.
  • #7 8054046
    sAEE
    Poziom 14  
    Zamiast N97 polecam bardziej tańszą 5800 XM, która wg mnie jest okrojoną wersją N97, tylko w dużo niższej cenie..
  • #8 8055135
    Dariusz.M
    Poziom 11  
    Pomysł z Motorolą Milestone jest dość ciekawy i na pewno wart zwrócenia uwagi.

W tej chwili zastanawiam się chyba miedzy dwoma typami:

Samsung i8910 Omnia HD

Motorola Milestone

Można śmiało powiedzieć że ile telefonów tyle opinii na ich temat.

Jedno jest pewne , nie kupię telefonu dopóki nie poczuję go w dłoni bo pomijając możliwości jakie daje dany sprzęt musi jeszcze leżeć w dłoni bo nie zamierzam nosić go przecież w plecaku :)

Czy ktoś z Was mógłby mi przybliżyć różnice miedzy tymi dwoma typami ? ? ?
  • #9 8181358
    Dariusz.M
    Poziom 11  
    Już kupiłem. Mój wybór padł na samsunga i8910 :) W pełni spełnia moje oczekiwania .

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał telefonu do 1500 zł z dużym ekranem, Wi-Fi, GPS i dobrym aparatem. Wśród rozważanych modeli znalazły się Samsung i8910 Omnia HD, HTC HD 2, HTC Touch Pro 3, Nokia N97 oraz Nokia X6. Użytkownicy forum polecali głównie modele HTC, wskazując na ich zalety, takie jak wydajność i jakość wykonania. Nokia N97 była również rekomendowana za duży wyświetlacz i dostępność aplikacji, mimo że niektórzy krytykowali jej funkcjonalność w porównaniu do konkurencyjnych modeli. Ostatecznie użytkownik zdecydował się na Samsunga i8910, który spełniał jego oczekiwania.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA