Witam.
Mam problem z tym tunerem (jak każdy
),prawdę powiedziawszy nie wim co się stało ariva przestała się uruchamiac. Brak reakcji wyświetlacza nic się nie świeci,diody informujące o stanie tunera też martwe.
Zasilacz po włączeni do sieci podaje wszystkie napięcia na płytę i sterownik wyswietlacza ( dzień wcześniej zmieniłem oprogramowanie na najnowsze fabryczne i jeden dzień chodziła )
z głowicy wychodzi napiecie i na tym koniec. Nie bardzo wiem gdzie szukac,tym bardziej że niema dostepnego schematu tego tunera.Wygląda tak jak by nie załanczało płyte główną.
Proszę o podpowiedź jak to rozwiazac ( ariva już po gwarancji).Prześledziłem pare tematów na elektrodzie ale żaden nie był podoby do mojego (żeby nie było że zawracam gitarę) u mnie nic się nie wyświetla nawet napis powitalny.
Mam problem z tym tunerem (jak każdy
Zasilacz po włączeni do sieci podaje wszystkie napięcia na płytę i sterownik wyswietlacza ( dzień wcześniej zmieniłem oprogramowanie na najnowsze fabryczne i jeden dzień chodziła )
Proszę o podpowiedź jak to rozwiazac ( ariva już po gwarancji).Prześledziłem pare tematów na elektrodzie ale żaden nie był podoby do mojego (żeby nie było że zawracam gitarę) u mnie nic się nie wyświetla nawet napis powitalny.