logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ile czarnego matowego lakieru potrzeba na całe Cinquecento?

Emileqq 23 Kwi 2011 15:53 1347 4
REKLAMA
  • #1 9431793
    Emileqq
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    Witam zaraz po świętach biorę się za swojego cieniaska, mianowicie mam na mysli położenie nowego lakieru w kolorze czarnym matowym .Mam pytanie ile lakieru będzie mi potrzebne ,najlepiej tak żeby zostało odrobine na jakieś poprawki .Musze lakier kupić jedno razowo ponieważ później nie zawsze uda się dobrać taki sam .
  • REKLAMA
  • #2 9431804
    milejow

Poziom 43  
    Ocena: 5151
    ................. a jeszcze przed swietami wez sie za ten temat i go zamiesc w odpowiednim dziale bo niewiele raczej ma on wspolnego z elektronika
    Konto firmowe:
    Działalność własna
    Mętów 99, Lublin, 20-388
  • REKLAMA
  • #3 9431808
    Jarosx9
    Poziom 35  
    Ocena: 401
    Trochę dział zły.
    Zależy jakiego lakieru i co/czym będziesz lakierował. Mam na myśli takie sprawy jak komora silnika, wnęki drzwi i klapy, wnętrza, zależy też jaki pistolet - taki za 30 zł co połowę w powietrze pośle czy też lepsiejszy HP,HVLP,LVLP itp., no i najważniejsze - ile warstw.
    Wydaje mi się że tylko po zewnątrz, dobrym pistoletem, to tak na 2-3 warstwy to w 2L się zmieścisz.

PS. Co tu chcesz dobierać w czarnym macie? Nie bardzo wiem.
  • REKLAMA
  • #4 9431830
    Emileqq
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    ok temat rozwiązany . Proszę o skasowanie tematu
    i przepraszam za błąd w umieszczeniu go w temacie elektronicznym Pozdrawiam ,wesołych świat
  • #5 9431962
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6173
    Post był raportowany.

Na forum obowiązuje REGULAMIN i "przyklejone" do niego pytania wraz komentarzami.
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA -->
    pkt 3.1.13. (10.9) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.

+ REGULAMIN -->
    pkt 3.1.14. (10.2) Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum.
REKLAMA