logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

THOMSON DSI 30 PO - Jak odbierać niekodowane programy z nieaktywną kartą?

Bogdanzamosc 06 Lis 2004 14:32 3368 2
REKLAMA
  • #1 964692
    Bogdanzamosc
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    dostałem do zabawy tuner thomson dsi 30 po z nieaktywną kartą, nie odbiera żadnych programów, wyświetla informację "karta nie jest jeszcze aktywna", można z takim tunerkiem coś zrobić aby oglądać programy niekodowane? Mam także inne pytanko; chciałbym kupić tuner cyfrowy za niewielkie pieniądze (używany) który można dowolnie programować, jaki polecacie i co myślicie o fergusonie 1018
  • REKLAMA
  • #2 964869
    Bonifacy
    Poziom 24  
    Ocena: 31
    do dsi30 potrzebna ci bedzie funka i wsad do niej a jak się wiecej pokręcisz to bedziesz miał też polsat. do wsadu na tą kartę potrzebujesz z wazniejszych zeczy boxkeya, aby go wyciągnąć z tunka potrzebujesz j-taga.

Co do 1018 to o ile chodzi ci o EMU to wystarczy softy są na niego wymiarę szybko pisane a jeśli ci chodzi o coś więcej to doradził by mi coś z gniazdem CI (np ferguson 5018CI) a jak masz coś koło 700zł to dBox2
  • #3 1205764
    Mafiasz
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    A gdzie znajdę wsady do takiego tunera (chyba takie same jak DSI 50PO? Bo to ten dekoder mam, ale chyba to wszystko jedno?)? A i czym wgrać IRD i BoxKey na kartę?
REKLAMA