logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat zagłuszacza sygnału GSM lub generatora 900 MHz – gdzie znaleźć?

07 Lis 2004 13:59 9268 7
REKLAMA
  • #1 967149
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 1521160
    shake
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    Też mi mi się to przydało jak ktoś by miał i był w stanie wysłać albo umiścić na forum
  • REKLAMA
  • #3 1521182
    chemik_16
    Poziom 27  
    Ocena: 128
    Temat był poruszany (między innymi przezemnie :P ) Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Dodano po 9 [minuty]:

Jammer tam zamieszczony jest skomplikowany, ale ma moc 30W :D
    co daje przy dobrej i dużej antenie nawet kilkadziesiąt km zasięgu :D
  • #4 1521241
    ftb
    Poziom 35  
    Ocena: 100
    panowie wszystko ładnie i pięknie.Pojawił sie problem z nadużywaniem komórek więc część ludzi próbuje z tym zawalczyć tylko...ja osobiście nie bardzo wierzę w czystość takich intencji-oczywiście nie dotyczy to jak zwykle wszystkich.Nagle pojawia sie problem zakłóceń,słuchania muzyki itp ale czy tak naprawdę to w wielu przypadkach nie chodzi o wykonanie zamówienia dla np złodzieji bo chcą pociągnąć drogą furę a ta jest śledzona przez system? Po co komu potrzebne jest zakłócenie działania przy okazji GPSu.Co o tym sądzicie?

ftb
  • REKLAMA
  • #5 1521243
    chemik_16
    Poziom 27  
    Ocena: 128
    Dla picu :P

Dodano po 6 [minuty]:

No i dla satysfakcji :P

Jak komuś uda sie zrobić ten jammer to moje gratulacje :)
    (mnie sie prawie udało :) prawie P) )
  • #6 9405888
    mmmmmm6
    Poziom 1  
    Potrzebuję kogoś kto za odpowiednią sumę wykona zakłócacz fal radiowych o niewielkim zasięgu ok 2 metrów proszę pisać na e-mail toniebedzieproste(_at_)interia.pl
  • #7 9405930
    .:aspire:.
    Poziom 23  
    Ocena: 61
    Zakłócać można byle telefonem. Np wystarczy podłączyć nokie pod phoenixa i w ramach testu ustawić maksymalną moc nadawania. Tel się będzie grzał ale zakłóci sygnał na niewielkim obszarze.
  • REKLAMA
  • #8 9406003
    fischer8
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 116
    3.1.19. (13) Zabronione jest publikowanie wpisów w dyskusjach archiwalnych.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania schematów zagłuszaczy sygnału GSM lub generatorów o częstotliwości 900 MHz. Wskazano na istniejące źródła, takie jak wątek na forum elektroda.pl, gdzie dostępny jest schemat zagłuszacza o mocy 30 W, zapewniającego zasięg do kilkudziesięciu kilometrów przy odpowiedniej antenie. Poruszono również kwestie etyczne i prawne związane z używaniem zagłuszaczy, zwracając uwagę na potencjalne nadużycia, np. zakłócanie GPS. Wśród praktycznych sugestii wymieniono wykorzystanie telefonu Nokia podłączonego do oprogramowania Phoenix do zwiększenia mocy nadawania i tymczasowego zakłócania sygnału na niewielkim obszarze. Wspomniano także o zleceniu wykonania zakłócacza o krótkim zasięgu około 2 metrów. Dyskusja zawierała także ostrzeżenie o zakazie publikowania wpisów w dyskusjach archiwalnych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA