logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

iPhone 3G 16GB - błędy 1600 i 9 przy instalacji iOS 2.2.1 i 4.2.1

Siemek666 08 Maj 2011 17:56 2066 6
REKLAMA
  • #1 9485265
    Siemek666
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Kolega przyniósł mi tego Iphona nie wiem jaka to wersja w sumie nic o nim nie wiem tyle ze to 3G 16GB i powiedział ze się co jakiś czas sam wyłączał
    Zainstalowałem itunes ciągnęło oprogramowanie ale podczas instalacji wywaliło błędy i nie tylko 9 ale jeszcze wiele innych
    teraz jak chce zainstalować oprogramowanie w wersji 2.2.1 to wyskakuje błąd 1600 a jak w 4.2.1 to błąd 9
    o ogólnie całą litanie błędów już miałem i nie nie wiem co mam zrobić żeby go naprawić :/
    Jakieś sugestie ?
  • REKLAMA
  • #2 9486917
    Siemek666
    Poziom 11  
    teraz tak patrzyłem i ściągnąłem kolejnego softa z tej strony Link
    zajmuje 322MB
    i dalej to samo wyskakuje w itunes się tam ładuje wszystko wiadomo potem tel się zapala na niebiesko przechodzi w biały wyskakuje jabłuszko poniżej się takie coś kreci ze się jakby loguje wyskakuje jakiś pasek co niby ma pokazywać na jakim etapie jest załadowany system i się potem wyłącza czarny ekran i w iTunes jest nieznany błąd [9]
  • REKLAMA
  • #3 9487940
    picerlol
    Poziom 12  
    przeinstaluj iTunes zrób update odblokuj firewalle
  • REKLAMA
  • #4 9498598
    Siemek666
    Poziom 11  
    update zrobione itunes przeinstalowany firewall odblokowany i dalej to samo

Zdania zaczynamy dużą literą i kończymy kropką.
    3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    Proszę poprawić poprzednie posty.
    mod.fischer8
  • REKLAMA
  • #5 9498662
    ebry
    Poziom 30  
    Ocena: 91
    Wyszyść gniazdo do którego podpinasz usb i sprawdź host file czy masz poprawny wpis.

I zerknij do środka czy jest zalany :)
  • #6 9498961
    Siemek666
    Poziom 11  
    Gniazda USB są czyste.
    I nie wiem jak sprawdzić host file.
    I niedługo przez tego moderatora sam się zaleje.
    A iPhone w środku suchy jest.
  • #7 9498967
    fischer8
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 116
    Siemek666 napisał:
    Gniazda USB są czyste.
    I nie wiem jak sprawdzić host file.
    I niedługo przez tego moderatora sam się zaleje.
    A iPhone w środku suchy jest.

Powodzenia. :D

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problemy z iPhone 3G 16GB, który wyłącza się samoczynnie. Podczas próby instalacji iOS 2.2.1 i 4.2.1 występują błędy 1600 i 9. Po zainstalowaniu iTunes i pobraniu oprogramowania, telefon przechodzi przez proces uruchamiania, ale kończy się czarnym ekranem i błędem w iTunes. Użytkownik próbował przeinstalować iTunes, zaktualizować oprogramowanie oraz odblokować firewall, ale problemy nadal występują. Inni użytkownicy sugerują sprawdzenie gniazda USB oraz pliku hosta, a także upewnienie się, że urządzenie nie jest zalane.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA