logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung UE40C6000 - Jakie są fabryczne nastawy ADC dla sygnału analogowego?

idol1981 08 Maj 2011 21:27 986 3
REKLAMA
  • #1 9486238
    idol1981
    Poziom 10  
    Ocena: 14
    Witam. Czy mógłby mi ktoś spisac ze swojego samsunga ue40c6000 nastawy fabryczne dla adc result dla sygnału analogowego (av callibration). Z góry dziękuje.
  • REKLAMA
  • #2 9486295
    zbyszekskibiński
    Poziom 1  
    Poczekej zaraz je spisze

ps, a powidz mi jak sie do nich dostoć
  • REKLAMA
  • #3 9486360
    idol1981
    Poziom 10  
    Ocena: 14
    Najpierw przełacz telewizor na analogowa kablówke, nie musisz miec nawet wpiętego kabla antenowego, ważne, żeby telewizor był w trybie sygnału z analogowej anteny.
    Potem przełącz telewizor w stan czuwania. A następnie na pilocie naciśnij po koleji info, menu, mute, power. I tym sposobem wejdziesz w menu serwisowe, ale nic tam nie mieszaj, tylko wejdź po koleji w to co Ci powiem, a mianowicie, pojawi Ci się ekran trybu serwisowegoi będą wyświetlane opcje OPTION, CONTROL, SVC, EXPERT, ADC/WB, ADVANCED!
    PORUSZAJ SIĘ PO MENU KLAWISZAMI NAWIGACJI W DÓŁ I W GÓRE, A KLAWISZE NAWIGACYJNE LEWY PRAWY, BĘDĄ WCHODZIĆ W POSZCZEGULNME FUNKCJE I Z NICH WYCHODZIĆ! WEJDŹ W ADC/WB, A NASTĘPNIE ADC RESULT I SPISZ MI Z ŁASKI SWOJEJ 1st_y_GH, 1st_Y_GL
    2nd_R_L, 2nd_G_L, 2nd_b_l, 2nd_B_L, 2nd_G_H, 2nd_b_H, 2nd_B_H.
    A POTEM NACISNIJ MENU I WYŁĄCZ TV, WYJDZIE ON W TEN SPOSÓB Z MENU SERWISOWEGO! WIELKIE DZIĘKI!:)
REKLAMA