Witam!
wystarczy mieć siagnal 507 i mieć polsat, tvn za free. Nie potrzeba żadnej anten/siatkowek ?
wystarczy mieć siagnal 507 i mieć polsat, tvn za free. Nie potrzeba żadnej anten/siatkowek ?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamCytat:Nie potrzeba żadnej anten/siatkowek ?
skill napisał:Więc jeżeli mam kablówkę kupie te urządzenie, mam polsat, tvn, tvp 123 ,
bedę miał właśnie te programy w hd ? innych mi nie złapie?
skill napisał:Więc z tego co piszesz kablówki lepiej nadają się na Tuner Signal HD 507
Będę miał nadajnik w piasecznie, mam do nadajnika 86 km
skill napisał:więc jeżeli kupiłbym tuner + antenę pokojową programy odbierały by elegancko ?
fluger napisał:TVN Warszawa is dead. Przeniósł działalność do internetu.
_cheetah_ napisał:Słowo "powinny" należało by zamienić na "muszą". Brak obsługi AC-3 = brak dźwięku.do odbioru polskiej naziemnej telewizji cyfrowej muszą posiadać dekoder mpeg-4 oraz powinny posiadać dekodery dźwięku AC3 (DolbyDigital) i E-AC3 (DolbyDigitalPlus).
skill napisał:Który? LV6TBOXHD? LV6T MPVR4? Signal HD-507? Wszystkie spełniają wymagane kryteria.Tylko ten dekoder nie ma mpg4
MPEG-1, MPEG-2 (Layer I/II) audioCytat:Testowa emisja cyfrowego radia DAB+. Emit. pr.: PR1, PR2, PR3, Polskie Radio Euro, RMF FM, RMF Classic, Radio ZET, Chilli ZET, TOK FM, Radio Dla Ciebie, Radio Eska, Radio Maryja.