logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć full flash (MCU+PPM) do Nokii 3510i?

seba_666 12 Lis 2004 14:51 1047 12
REKLAMA
  • #1 980159
    seba_666
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Witam wszystkich, potrzebny mi full flash do 3510i (MCU+PPM), jak ktoś ma i mu "nie potrzebny" to prosiłbym o przesłanie mi na maila, albo dodanie w załączniku, wolą na maila - seba_666(_at_)poczta.fm. Z góry dziękuję i zekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 980200
    MILO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 16
    hehe mailem 20 mega poslac... :)
    linkow z flashami na elektrodzie sporo wystarczy poszukac :)
  • #3 980208
    seba_666
    Poziom 15  
    Szukałem i jest tylko do www.axnet.pl co mozna ściągnąć, ale nie da sie rozpakować. Więc nici, ja czytam i szukam zanim napisze post, nie śmiece jak co niektórzy. Jak masz flasha to mi wyslij, najlepiej MCU v5.30 i PPM B, chodzi o polaka do tego telefonu, ale szybko mi trzeba bo, go sprzedaje, a bez polaka mniej wezme. Jak dużo zajmuje to spakuj Rarem. Z góry dzięki.
  • #4 980214
    MILO
    spakowany wazy 20 mega
    slabo szukasz bo chocby na techtronicu jest...
  • REKLAMA
  • #5 980240
    seba_666
    Poziom 15  
    Ostatnio nie mogłem sie zarejestrować na techtronicu, teraz mi sie udało, alle czekam na maila z kluczem. Źle podchodzisz do ludzi, myślisz że każdy niedoświadczony użytkownik zaraz nie czyta tylko wali post za postem zaśmiecając tylko. Nie pomogłeś za bardzo, tak ciężko było wysłać na maila? Inni mogą a ty...
  • REKLAMA
  • #6 980277
    MILO
    kolego wez mi powiedz jak ci mam wyslac 20 mega jednorazowo co?
    a podchodze do tematu tak jak ty, nie che ci sie szukac to mi sie nie chce linku dawac..
    mysle ze proste i zrozumiale
  • #7 980283
    vymiathatch
    Poziom 31  
    Ocena: 114
    seba nie obrazaj ludzi bo przestana ci pomagac a tak poza tym to milo ma racje liek do tego softu bylo sporo wiec moze nie potrafisz szukac
  • REKLAMA
  • #8 980292
    seba_666
    Poziom 15  
    Nie obrażam nikogo, a wysłać sie da chociażby na maila w załączniku. Umiem szukać, ale to pilna sprawa i już sie zniecierpliwiłem, tym bardziej, że mam tylko 12Kb/s, więc nie moge za szybko znależć a śpieszy mi sie. Raz mi sie zdarzyło takie coś, a wy już najazd na mnie, najwyżej go dzisiaj nie sprzedam i mi już zostanie. Moim zdaniem ten telefon to totalne dno.
  • #9 980350
    vymiathatch
    Poziom 31  
    Ocena: 114
    jaka masz skrzynke? ile mb?
  • #10 980356
    Damiankca
    Poziom 27  
    Ocena: 14
    Ale jesteś leń nie chce Ci się szukać
    www.techtronic.pl - ewentualnie ftp na techtronicu
    www.nokiafree.org - tam musisz się zarejestrować
  • #11 980359
    Damiankca
    Poziom 27  
    Ocena: 14
    seba_666 napisał:
    Nie obrażam nikogo, a wysłać się da chociażby na maila w załączniku. Umiem szukać, ale to pilna sprawa i już się zniecierpliwiłem, tym bardziej, że mam tylko 12Kb/s, więc nie moge za szybko znależć a śpieszy mi się. Raz mi się zdarzyło takie coś, a wy już najazd na mnie, najwyżej go dzisiaj nie sprzedam i mi już zostanie. Moim zdaniem ten telefon to totalne dno.

Nie stresuje się ale kolega powyżej zauważył słusznie najpierw podaj rozmiar skrzynki te pliki są bardzo tłuste
  • #12 980380
    cinekk
    GSM Product Supporter
    Ocena: 10
    Jeżeli naprawde masz takie kiepskie łącze to moge Ci podesłać... ale dopiero jutro jak będe w pracy, sam MCU i PPM z polskim całość nie powinna zajmowac więcej niż 10mb. I jeszcze w jakiej wersji chcesz tego flasha ? I czym masz zamiar flashować tą nokie ?
  • #13 980786
    seba_666
    Poziom 15  
    Skrzynkę mam 100 MB, 10 MB mozna jednorazowo wyslac. W późniejszym czasie ftp bede mial. Chce softa obojetnie jakiego, ale w moim byl v 5.30. Nie pogardzę nowszą, a i starsza może być. Sorki za brak zrozumienia z mojej strony, ale śpieszyło mi się, zresztą dalej mi sie spieszy. A właśnie na www.nokiafree.org nie mogłem sie zarejestrować, a tam na techtronicu nie moglem nic znalezc, moze jeszcze nie umiem tak szukac. Zamierzam nadrobić braki i wiem jak was takie posty denerwują, ale chociaż spróbujcie zrozumieć. Od razu mnie wszyscy z ziemią zrównaliście. Troche wyrozumiałości please...

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwany jest pełny flash (MCU+PPM) do telefonu Nokia 3510i, najlepiej w wersji MCU v5.30 i PPM B z polskim językiem. Pliki flash są duże (około 10-20 MB), co utrudnia ich przesłanie mailowo, zwłaszcza przy wolnym łączu internetowym. W dyskusji wskazano popularne źródła do pobrania firmware, takie jak serwisy techtronic.pl oraz nokiafree.org, jednak rejestracja i dostęp do plików bywa problematyczna. Użytkownik ma ograniczoną przepustowość łącza (12 kb/s) i skrzynkę mailową o pojemności 100 MB, co komplikuje szybkie pobranie lub przesłanie plików. Wskazano również, że pliki można spakować archiwizatorem RAR, aby zmniejszyć rozmiar. Poruszono kwestie cierpliwości i wzajemnego szacunku w komunikacji na forum. Ostatecznie użytkownik wyraża chęć otrzymania dowolnej wersji softu, zarówno starszej, jak i nowszej, oraz deklaruje zamiar nauki i poprawy umiejętności wyszukiwania firmware.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA