logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki program do zarządzania hasłami z autologowaniem i wypełnianiem formularzy?

elektronik_tk 13 Lis 2004 17:30 2866 6
REKLAMA
  • #1 982781
    elektronik_tk
    Poziom 26  
    Ocena: 50
    No własnie jaki polecacie program do zarządzania hasłami. Aby była możliwość autologowania i jeszcze wypełnianie formularzy. Miałem Roboform, ale nie sprawdził sie we wszystkich sytuacjach. Doradzcie coś
  • REKLAMA
  • #2 983301
    karolb
    Poziom 16  
    Ocena: 4
    witam,mam cos takiego ,sprawdza mi sie w czasie logowania w xp i 2000 serwer
    Załączniki:
    • autolog.zip (14.62 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 983304
    jannaszek
    Poziom 39  
    Ocena: 672
    ten ci sie przyda na bank>passman plus-tez do zazadzania
  • REKLAMA
  • #4 983313
    elektronik_tk
    Poziom 26  
    no nie napisałem, ale chodzi mi o logowanie na stronach internetowych, do poczty itp. Nie chodziło mi o logowanie do systemu.
  • #5 983562
    karolb
    Poziom 16  
    Ocena: 4
    sam windows Ci nie wystarczy?w ustawieniach IE zaznacz zapamietaj uzytkowników i hasła ,nie wiem czy o to CI chodzi?
  • REKLAMA
  • #7 987427
    elektronik_tk
    Poziom 26  
    Karolb>> chodzi mi własnie o coś takiego jak w windowsie, tylę zeby była funkcja autologowania bo pewnie takie programy sa, czyli nie musze wcale naciskac ok czy coś...... posprawdzam inne które podawaliście i dam znać

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano programu do zarządzania hasłami z funkcją autologowania i automatycznego wypełniania formularzy na stronach internetowych, w tym do poczty elektronicznej. W dyskusji wskazano, że standardowe logowanie do systemu Windows (XP, 2000 Server) nie spełnia tych wymagań. Zaproponowano program Passman Plus jako narzędzie do zarządzania hasłami. Wspomniano również o AI Roboform, który oferuje funkcje autologowania i wypełniania formularzy, choć autor pytania miał z nim pewne problemy. Zasugerowano także wykorzystanie wbudowanych funkcji Internet Explorera do zapamiętywania użytkowników i haseł, jednak autor preferuje rozwiązanie z pełną automatyzacją logowania bez konieczności potwierdzania. Podano linki do katalogów oprogramowania szyfrującego i zarządzającego hasłami jako źródła alternatywnych programów.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA