logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wznowić pobieranie torrentów po formacie systemu w BitComet?

jannaszek 13 Lis 2004 21:49 1082 1
REKLAMA
  • #1 983394
    jannaszek
    Poziom 39  
    Ocena: 670
    szcunek
    wali mi sie system, a jestem w trakcie zadan na bitcomet{torrenty} -temat byl ale lakonicznie
    ma ktos doswiadczenia zeby skopiowac napoczete pliki przechowac i po formacie wznowic?tzn jesli mam 70 % to zeby ciaglo dalej
    ja prubowalem takiej symulacji i wklejalem torrenta do temp ale milczy po prubie wskrzeszenia -nie laczy sie z tracerem
    jesli ktos tak robil to prosze o dokladny opis na pw lub tutaj dziekuje i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 983960
    Miecio2000
    Poziom 12  
    Witam

Jeśli zacząłeś ściągać to musisz pamiętać o tym:

1.Nie możesz modyfikować nazw plików ani folderów;
    2.Nie pamiętam czy jest to konieczne, ale dla pewności (jeśli miałeś np. pliki na c:\Bitcomet\temp\ to kopiujesz sobie tak jak pisałeś nie dociągnięte pliki i walisz formata. Po ponownym postawieniu systemu wystarczy skopiować pliki z powrotem w to samo miejsce (nie pamiętam dokładnie, czy muszą być na tej samej partycji, ale chyba nie, więc jak być skopiował je na d:\Bitcomet\temp\ to też powinno działać). Instalujesz Bitcomet wskazujesz mu gdzie są nie dociągnięte pliczki, on sprawdza i zasysa dalej;
    3.Na pewno nie zessa Ci do końca, jeżeli gostek, który wystawił tego torrenta usunie go z trackera i przestanie seedować (w tym przypadku pokaże Ci - tracker error, czy coś takiego {już nie pamiętam}). Wtedy już nic nie zrobisz. :(

Pozdro
REKLAMA