Witam . Posiadam telefon htc qtek s110 i chciałbym móc oglądać na nim filmy z popularnych stron internetowych takich jak np. youtube . Mam zainstalowany program do odtwarzania filmów media player na telefony . O ile się nie mylę jest to najlepszy program na tego typu smartphony (skrót to chyba tpcmp) lecz gdy chce odtworzyć jakiś film z internetu to otwiera się program i wyskakuje komunikat "błąd strumienia RTS " czy coś w tym rodzaju . Więc mam pytanie : co zrobić, albo jak skonfigurować telefon żebym mógł te filmy oglądać prosto z internetu? byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc . Z góry dziękuję .
Dodano po 2 [minuty]:
No i zapomniałem dodać - telefon jest w sieci plus . pakiet internetowy bez limitu i ustawienia internetowe bez problemów wszystko działa prócz filmów.
Dodano po 14 [minuty]:
Przepraszam raz jeszcze ten błąd który wyskakuje to "RTSP nieobsługiwany protokół"
Dodano po 2 [minuty]:
No i zapomniałem dodać - telefon jest w sieci plus . pakiet internetowy bez limitu i ustawienia internetowe bez problemów wszystko działa prócz filmów.
Dodano po 14 [minuty]:
Przepraszam raz jeszcze ten błąd który wyskakuje to "RTSP nieobsługiwany protokół"