logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Oglądanie filmów na HTC Qtek S110 - błąd RTSP, jak to naprawić?

gab92 12 Cze 2011 00:56 4415 1
REKLAMA
  • #1 9601965
    gab92
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam . Posiadam telefon htc qtek s110 i chciałbym móc oglądać na nim filmy z popularnych stron internetowych takich jak np. youtube . Mam zainstalowany program do odtwarzania filmów media player na telefony . O ile się nie mylę jest to najlepszy program na tego typu smartphony (skrót to chyba tpcmp) lecz gdy chce odtworzyć jakiś film z internetu to otwiera się program i wyskakuje komunikat "błąd strumienia RTS " czy coś w tym rodzaju . Więc mam pytanie : co zrobić, albo jak skonfigurować telefon żebym mógł te filmy oglądać prosto z internetu? byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc . Z góry dziękuję .

Dodano po 2 [minuty]:

No i zapomniałem dodać - telefon jest w sieci plus . pakiet internetowy bez limitu i ustawienia internetowe bez problemów wszystko działa prócz filmów.

Dodano po 14 [minuty]:

Przepraszam raz jeszcze ten błąd który wyskakuje to "RTSP nieobsługiwany protokół"
  • REKLAMA
  • #2 9602018
    retrofood
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4788
    Proszę o zachowywanie zasad poprawnej polszczyzny i właściwej pisowni nazw własnych, jednostek, symboli i nazw technicznych.
    3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
REKLAMA