WItam chcialem was o co zapytac..dokladnie chodzi o 2 dyski:
1DYSK:
wszystko chodzilo OK do momentu az przestal chodzic:)
poprostu zaczal mi sie restartowac itd.wiec postanowilem wziac do innego kompa i zrzucic sobie wszystkie dane ...ale niestety nie zdazylem:(
jak podpinam go do innego kompa...to :
NIE WYKRYWA GO W BIOSIE ,
WYDAJE DZIWNE DZWIEKI...tzn jakby mu sie talerze zwiesily..albo glowica...dokladnie takie przycinanie jakby plyta sie przycinala..(kumpel mi mowil zebym mocniej go stuknal i sprobowal ale nic nie daje:( ...
pytanie do was czy to moze byc elektronika czy cos innego i czy takie cos mozna naprawic...??chodzi o dysk IBM 41,1 GB 7200
2DYSK 2PROBLEM (ale inny)
Czy moze ktos z was odzyskiwal dane z dysku jak usunely mu się partycje??
tzn powiem tak..mialem win xp na jednym dysku z partycja NTFS i wlozylem drugi jako slave i chcialem win millenium zainstalowac na FAT 32....
niestety ale wywalilo mi z mojego mastera wszystko co mialem....
jeszcze nie doszlo do kompiowania...porostu sprawdzal scandiskiem i takie tam...zrobil restart ....
pisze ze dysk jest niesformatowany:( co zrobic???probowalem jakos zeby odzyskac dane programami z CDR-info itd...ale tylko jakies mp3 się odzyskuja i nic innego:( co zrobic..wiem ze duzo osob mialo takie problemy..
Z GORY DZIEKI ZA POMOC....JUZ JAKIS CZAS SIE Z TYM MECZE I NIE DAJE RADY
...
a moze ktos jest z Krakowa i zna sie na tym....bylbym wdzieczny....
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.....
Nie pisz tytułów dużymi literami - REGULAMIN.[h]
1DYSK:
wszystko chodzilo OK do momentu az przestal chodzic:)
poprostu zaczal mi sie restartowac itd.wiec postanowilem wziac do innego kompa i zrzucic sobie wszystkie dane ...ale niestety nie zdazylem:(
jak podpinam go do innego kompa...to :
NIE WYKRYWA GO W BIOSIE ,
WYDAJE DZIWNE DZWIEKI...tzn jakby mu sie talerze zwiesily..albo glowica...dokladnie takie przycinanie jakby plyta sie przycinala..(kumpel mi mowil zebym mocniej go stuknal i sprobowal ale nic nie daje:( ...
pytanie do was czy to moze byc elektronika czy cos innego i czy takie cos mozna naprawic...??chodzi o dysk IBM 41,1 GB 7200
2DYSK 2PROBLEM (ale inny)
Czy moze ktos z was odzyskiwal dane z dysku jak usunely mu się partycje??
tzn powiem tak..mialem win xp na jednym dysku z partycja NTFS i wlozylem drugi jako slave i chcialem win millenium zainstalowac na FAT 32....
niestety ale wywalilo mi z mojego mastera wszystko co mialem....
jeszcze nie doszlo do kompiowania...porostu sprawdzal scandiskiem i takie tam...zrobil restart ....
pisze ze dysk jest niesformatowany:( co zrobic???probowalem jakos zeby odzyskac dane programami z CDR-info itd...ale tylko jakies mp3 się odzyskuja i nic innego:( co zrobic..wiem ze duzo osob mialo takie problemy..
Z GORY DZIEKI ZA POMOC....JUZ JAKIS CZAS SIE Z TYM MECZE I NIE DAJE RADY
a moze ktos jest z Krakowa i zna sie na tym....bylbym wdzieczny....
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.....
Nie pisz tytułów dużymi literami - REGULAMIN.[h]