logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Girder - losowe kody sygnału z pilota mimo sprawnego odbiornika

novako 15 Lis 2004 18:21 1017 3
REKLAMA
  • #1 987608
    novako
    Poziom 11  
    otoz ponawiam moje pytanie-co jeszcze moze byc przyczyna tego ze moj girder pokazuje zmiene kody-odbiornik jest sprawdzony-dzialal-natomiast piloty sprawdzalem 4 czy 5 -wciaz kod sygnalu odbieranego przez komputer jest losowy-mam igora, odbiornik wyraznie reaguje na nacisniecie pilota, wszystko dziala...tyle tylko ze nie tak jak nalezaloby...
  • REKLAMA
  • #2 987685
    lary_zlw
    Poziom 17  
    Ocena: 32
    Ja miałem dwa piloty. Na jednym robiło się tak jak piszesz ale drugi działa stabilnie. Ten typ tak ma! Pokombinuj z jeszcze innymi pilotami
  • REKLAMA
  • #3 1094968
    Zagi84
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Witam!!!

Widze ze nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie!!!moj problem bowiem wyglada tak samo i juz nie wiem czego to moze byc wina.

Pozdrawiam
    Zagi
  • #4 1095254
    ralph03
    Poziom 19  
    Ocena: 4
    lary_zlw juz odpowiedzial na pytanie.
    Spotkałem sie z tym przypadkiem u kolegi.

bawilismy sie jednym pilotem (jakis uniwersalny z masą przycisków) i za każdym razem pokazywał inny kod, choc naciskałem jeden i ten sam przycisk.

Poźniej wziąłem inny pilot. Orginalny z telewizora chyba Panasonic. I chodziło normalnie. Jeden przycisk, jeden kod.

Sam w domu uzywam pilota uniwersalnego. Kupiony za pare złotych na allegro i chodzi bez problemow.
REKLAMA