logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem jednoczesny z grafą i muzyczną na Star wars

dakotaa 19 Lis 2004 17:34 975 4
REKLAMA
  • #1 997746
    dakotaa
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    mam Star Wars battlefront - taki proble, podczas testu wyala mi, ze niemam muzy i grafy, gdzie moja karta muzyczna to SBLive 5.1 a grafa to radeon 9200se, pełna na DDRamach 64. i niewiem co robic, sciagłem update do grafy i muzycznej, i bez zmian, czyżby ta gra miała jeszcze wieksze wymagania, bo ja nie nie rozumnie. :-(

co jest grane ??
    Załączniki:
    • Problem jednoczesny z grafą i muzyczną na Star wars a.psd.jpg (69.67 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 997766
    kulasss
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Ja miałem taki problem ale tylko z muza w gdze SettlersII i zainstalowałen na nowo karte muzyczna i w opcjach zmieniłem zeby niekozystał z mojej karty(sound blaster creative)tylko z jakiejs innej niepamietam i było wszystko ok ale co z grafa to zielony!!!!!
  • REKLAMA
  • #3 997769
    kulasss
    Poziom 12  
    pytałem sie kumpli ale tez niewiedza dałem opis na gg moze sie ktos zgłosi!!!
  • REKLAMA
  • #4 997854
    dakotaa
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    bo trzeba przeinstalować na nowo i muze i karte, ale niewiem czy da rade, jak coś to przekaze o wynikach :-)
  • #5 1012398
    kulasss
    Poziom 12  
    ytre
REKLAMA