Nie bardzo wiem o co chodzi ponieważ na tym komputerze mam WinXP (jako główny system) oraz Win7x64 który kiedyś zainstalowałem bo było miejsce na dysku. W sumie robił za zapasowy system na wypadek gdyby WinXP padł. Jednak włączyłem Win7x64 2 - 3 dni temu i bluescreen przed załadowaniem sterowników do karty graficznej (jak się załadują t jej wentylatora nie słychać). W załączniku dają to co mi system dał do folderu "Awaria". Tego pliku xml nie odnalazłem. Chodzi o odnośniki w pliku txt w tym załączniku. Co mogę dodać? Jak podczas uruchamiania systemu wcisnę F8 i zaznaczę opcję "ostatnia dobra konfiguracja" to system startuje bezproblemowo, z tym że ciągle mi instaluje stery do maty USB.
Powód dla które teraz mi potrzebny Win7x64? Nie znalazłem wersji Adobe Premiere Pro CS5.5 pod WinXPxp3x32, a czekanie blisko godziny na wy-renderowanie 15 minutowego filmu pod Sony Vegas HD 11 to dużo dłużej niż ten sam film w Adobe Premiere Pro CS5.5 który robi to samo 3 - 4 razy szybciej. Nie wiem dlaczego ale jak robi to pewnie przesiądę się na stałe na Win7x64.
Szkoda tylko że Win7 blokuje ustawienie dolnego MAC adresu dla karty WiFi.
Powód dla które teraz mi potrzebny Win7x64? Nie znalazłem wersji Adobe Premiere Pro CS5.5 pod WinXPxp3x32, a czekanie blisko godziny na wy-renderowanie 15 minutowego filmu pod Sony Vegas HD 11 to dużo dłużej niż ten sam film w Adobe Premiere Pro CS5.5 który robi to samo 3 - 4 razy szybciej. Nie wiem dlaczego ale jak robi to pewnie przesiądę się na stałe na Win7x64.
Szkoda tylko że Win7 blokuje ustawienie dolnego MAC adresu dla karty WiFi.