logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wzmacniacz Voice Kraft VK-237 - wymiana uszkodzonego bezpiecznika po błędnym podłączeniu

emi.xd 20 Lip 2011 22:38 1143 1
REKLAMA
  • #1 9740542
    emi.xd
    Poziom 1  
    Witam Wszystkich. Mój problem polega na tym ze : kupiłem wzmacniacz voice kraft vk-237 i przez przypadek podłączyłem zamiast masy uziemienie. we wzmacniaczu cos pęknęło, chyba bezpiecznik, zresztą wrzucam zdj. Moje pytanie : co to jest i czy da się to wymienic.

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

A tutaj zdj tego o co mi chodzi :

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    Moderowany przez Grzegorz Markowski:

Po raz kolejny brak pytań.
    3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
    3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
    GM

• REKLAMA
  • #2 9740676
    wojtek0995
    Poziom 27  
    Ocena: 121
    Dioda prostownicza...
    Tak da się wymienić.
REKLAMA