logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zresetować hasło administratora w rejestratorze Novus NV-DVR208?

Coolio 26 Lip 2011 17:38 14933 8
  • #1 9761253
    Coolio
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    Witam zakupiłem rejestrator firmy Novus model NV-DVR208 mam problem z hasłem administratora ponieważ zostało wprowadzone hasło ale nie dostałem go z urządzeniem wiec czy jest możliwość odblokowania hasła administratora?
    Czy ktoś posiada soft do tego urządzenia?
    Pozdrawiam.
  • #2 9765216
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 9766201
    Coolio
    Poziom 10  
    Przeglądałem tą instrukcję parę razy, i hasło admina fabrycznie nie jest ustawione, a ja szukam odpowiedzi jak mogę je skasować i ustawić swoje?? jestem instalatorem robię instalacje do monitoringu ale takiego przypadku jeszcze nie miałem. pozdrawiam.
  • #4 9766328
    konradw
    Poziom 20  
    Ocena: 37
    Odłącz na chwilę baterię na płycie ...
  • #5 9766390
    Coolio
    Poziom 10  
    sprawdzałem , nie działa ten sposób, zwierałem zworkami na płycie również nic nie pomaga, podobno można to ominąć wgrywając nowe oprogramowanie ale skąd je pobrać wszędzie szukałem ale nie ma, chciałem koledze w firmie zamontować to urządzenie ale nawet nie mogę włączyć poglądu na żywo przez internet woła ciągle o hasło admina resztę haseł użytkowników znam ale mają ograniczone możliwości
  • #6 9799409
    juventino
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    Uruchom rejestrator bez baterii na płycie głównej. NAPEWNO POMOŻE. Ja tak robię i jest O.K.
  • #7 9805757
    Coolio
    Poziom 10  
    temat do zamknięcia
  • #8 9806068
    treborsz
    specjalista-kamery przemysłowe
    Ocena: 238
    Rozwiązanie:
    Aby zresetować hasło Administratora, należy wykonać następującą kombinację naciśnięć przycisków na panelu przednim rejestratora:
    MENU -> STOP -> PLAY -> STOP -> PLAY (nacisnąć i przytrzymać przycisk przez chwilę) -> PTZ -> FREEZE (nacisnąć i przytrzymać przez chwilę) -> 1 -> 2 -> ENTER.
  • #9 10007183
    Coolio
    Poziom 10  
    Temat do zamknięcia rozwiązanie wyżej Pozdrawiam.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zakupił rejestrator Novus NV-DVR208, ale nie otrzymał hasła administratora, co uniemożliwia mu dostęp do urządzenia. W odpowiedziach zasugerowano kilka metod resetowania hasła, w tym odłączenie baterii na płycie głównej oraz wprowadzenie kombinacji przycisków na panelu przednim rejestratora. Ostatecznie, skuteczną metodą okazało się wprowadzenie sekwencji: MENU -> STOP -> PLAY -> STOP -> PLAY (przytrzymać) -> PTZ -> FREEZE (przytrzymać) -> 1 -> 2 -> ENTER. Użytkownicy podzielili się również informacjami o braku dostępności oprogramowania do urządzenia.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA