logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z połaczeniem sie telefonu z komputerem Siemens c65

hrypa 24 Lis 2004 22:11 1389 5
  • #1 1010774
    hrypa
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam mam problem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34701112 otóz kupiłem kabelek ten, i mam problem bo otóż gdy zainstalowalem Mobile Phone Menager to gdy ustawiam np na port com 4(bo tak został ustawiony kabel usb) i wogóle nie wykrywa telefonu nie może sie połaczyć sterowniki mam zainstalowane orginalne z płyty próbowałem też na 98 windowsie niestety też nie poszło (nie wykryło telefonu) a w Xp pokazuje, że kabel został wykryty i co lepsze tym kabelkiem wgrałem update dzisiaj do c65 proszę pomóżcie bo nie wiem co robić a chciałbym powgrywać troche dzownków wzamian jak ktoś pomoże dostanie prawie przeszło 600mb tapet, gier java, dzownków itd do c65 pomóżcie !!!!!
  • #2 1011118
    MILO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 16
    sprobuj podlaczyc go pod com1 i ustawic na com1 lub com3, z usb zawsze jest troche roboty ale trzeba kombinowac
  • #3 1011586
    hrypa
    Poziom 11  
    MILO napisał:
    sprobuj podlaczyc go pod com1 i ustawic na com1 lub com3, z usb zawsze jest troche roboty ale trzeba kombinowac

dobra ale jakim programem podajcie jakis dobry program do simensa
  • #4 1011889
    Damiankca
    Poziom 27  
    Ocena: 14
    hrypa napisał:
    Witam mam problem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34701112 otóz kupiłem kabelek ten, i mam problem bo otóż gdy zainstalowalem Mobile Phone Menager to gdy ustawiam np na port com 4(bo tak został ustawiony kabel usb) i wogóle nie wykrywa telefonu nie może się połaczyć sterowniki mam zainstalowane orginalne z płyty próbowałem też na 98 windowsie niestety też nie poszło (nie wykryło telefonu) a w Xp pokazuje, że kabel został wykryty i co lepsze tym kabelkiem wgrałem update dzisiaj do c65 proszę pomóżcie bo nie wiem co robić a chciałbym powgrywać troche dzownków wzamian jak ktoś pomoże dostanie prawie przeszło 600mb tapet, gier java, dzownków itd do c65 pomóżcie !!!!!

A jakim programem chcesz to wgrywać
    ja proponuję Data soft Exchange V 2.67 u nie to działa
    Załączniki:
    • dataexchangesoftware_v267.zip (2.75 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 1012038
    hrypa
    Poziom 11  
    dariusz_21 napisał:
    tyn program ci pomoże

Dziekuje Serdecznie wszystkim za pomoc !! telefon działa i połączył sie gdyby nie Wy zapewne bym zareklamował kabel dzieki jeszcze raz !!
REKLAMA