logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką matrycę kupić do projektora Benq MP523? Koszt i dostępność 1076-632AW?

Legolek 22 Sie 2011 23:40 2156 1
REKLAMA
  • #1 9852738
    Legolek
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witajcie!

Trafił w moje ręce Benq Digital Projector MP523 podczas pokazywania obrazu na prawie połowie która jest wyświetlana patrząc od dołu są białe kropki co oznacza jak już wyczytałem z elektrody matryca bo reszta działa bez zarzutów stąd nasuwa się moja pytanie jaka matryca jest tam potrzebna jaki jest jej orientacyjny koszt gdzie ewentualnie mógłbym ją dostać i czy dla elektronika jest to w miarę prosta wymiana?

Sam się tym nie będę zajmował bo to nie dla mnie zabawa ale kumpla mam który pewnie by to zrobił ale właśnie interesują mnie koszta samej matrycy bo jeśli nie będą takie duże to z chęcią bym ten sprzęt naprawił.

Czekam na jakieś odpowiedzi

Pozdrawiam

EDIT:

Gdy rozebrałem projektor dowiedziałem się że obecna tam matryca to

1076-632AW 8BZ4QXA 221106E

Teraz też pytanie bo google milczy na ten temat czy może to być jakaś inna matryca a nie konkretnie ta?
  • REKLAMA
  • #2 10168650
    Wołek
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Matryca o oznaczeniu 1076-632AW dostępna na zamówienie, koszt 1224,00 (netto) - takiej treści informację dostałem od jednej z firm w Polsce, do której wysłałem zapytanie o taką właśnie matryce. Posiadam również taki model projektora, dokładnie z taką samą usterką.
REKLAMA