logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

sterowniki do drukarki canon ip 1000 na windows 7 64 bit.

celtic20 03 Wrz 2011 22:03 2149 1
REKLAMA
  • #1 9892615
    celtic20
    Poziom 1  
    mam drukarkę canon pixma ip 1000 i windows 7 64 bit. nie moge znalexć nigdzie sterowników na ten system ze strony producenta nie odpowiada drukarka ŻADNE z internetu nie znajduja jej ani nie prosza o wciśnięcie guzika power w czasie instalacji po zainstalowaniu programu my printer nic sie nie dzieje pisze że nie znalazł sterowników błagam pomóżcie dobrzy ludzie bo oszaleję. pozdrawiam :cry:

Moderowany przez DriverMSG:

3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
    3.1.14. (8.3) Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.

• REKLAMA
  • #2 9892737
    nece616
    Poziom 26  
    Ocena: 216
    Windows 7 z sp1 powinien mieć już w sobie ten sterownik. Ja mam Canona IP3600 i wystarczy ja tylko podłączyć po czym system znajduje sterownik automatycznie. Do pewności podam link ze strony producenta choć mówisz, ze go sprawdzałeśAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Pozostaje równieżAby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
REKLAMA