logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać hasło do menu serwisowego TV Philips 32PW9509?

kolomaniek 07 Wrz 2011 15:35 3436 5
REKLAMA
  • #1 9904020
    kolomaniek
    Poziom 9  
    Ocena: 6
    Witam, jakiś czas temu kupiłem na allegro pilota którym wchodziłem do menu serwisowego w tv Philps 32PW9509, a odbywało się to w nastepujacy sposób. Na pilocie wciskałem czerwony przycisk ALIGN (lewy dolny róg pilota) i wpisywałem 4 cyfrowe haslo. Problem polaga na tym, że po przeprowadzce zgubiłem ten klucz i nie mogę wejść w to menu. Jeśli ktoś posiada taki pilot, lub zna to haslo, to proszę o pomoc. Niżej fotki:

Jak odzyskać hasło do menu serwisowego TV Philips 32PW9509? Jak odzyskać hasło do menu serwisowego TV Philips 32PW9509?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 9904332
    kolomaniek
    Poziom 9  
    Dzieki za linka ale to niestety nie o to chodzi. Nie mam wlaczonej zadnej blokady tylko potrzebuje 4 cyfrowe haslo do wejscia w menu serwisowe i to tak dzialalo od nowosci telewizora. Tym pilotem ktory jest na fotce wchodzilem do menu serwisowego w tym telewizorze, tylko zeby wejsc w to menu trzeba podac wlasnie te 4 cyfry ktore gdzies zgubilem a nie pamietam jaki to byl kod. Mysle ze moze tak samo wchozi sie oryginalnym serwisowym pilotem i takie samo haslo jest potrzebne. Ktos kot ma taki pilot napewno wie co wpisac bo nie sadze ze tylko ja posiadam taki pilot :).
  • REKLAMA
  • #4 9904795
    lord232!
    Poziom 27  
    Ocena: 178
    A ja nic takiego nie znalazłem tylko jak wejść w tryb serwisowy : 062596 OSD/i+.
  • REKLAMA
  • #5 9908034
    kolomaniek
    Poziom 9  
    Znam ten kod ale to nie o to biega bo ten kod wpisuje sie ze zwyklego pilota a ja mam pilota serwisowego w ktorym po wcisnieciu przycisku "ALIGN" wyskakuje okienko do wpisania 4 cyfrowego hasla. Po tej czynnosci pojawia sie menu serwisowe w ktorym mozna ustawic doslownie wszystko i odczytac informacje o telewizorze i przepracowanym czasie. Tego pilota kupilem na Allegro i pewnie nie tylko ja. Moze ktos ma takiego samego i poda mi to haslo 4 cyfrowe.
    Z gory dziekuje za pomoc.
  • #6 12493305
    kolomaniek
    Poziom 9  
    Dzieki wszystkim za pomoc ale wreszcie udalo mi sie znalesc w internecie 4 cyfrowe haslo (3140)do tego pilota ktorego widac wyzej na zdjeciach. Ponizej podam linka gdyby komus rowniez zagubilo sie haselko i potrzebowal by pomocy :)
    Link

Pozdrawiam
REKLAMA