logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

BI Editing Tools - podział partycji E na E i P po instalacji, jak to naprawić?

Kamil 1 07 Wrz 2011 19:55 876 1
REKLAMA
  • #1 9904812
    Kamil 1
    Poziom 16  
    Ocena: 17
    Witam.

Z racji tego że chciałem pobawić się w tworzenie addonów do gry Armed Assault, pobrałem oprogramowanie BI Editing Tools. Jest to pakiet z kilkoma programami. Po jego instalacji odkryłem dziwną rzecz. Pakiet ten zainstalowałem na dysku E, a raczej na partycji E. I teraz mam problem bo ona podzieliła się na dwie :/ Mam teraz partycje C, D, E i P. Partycja E i P ma tyle samo miejsca a dokładnie 15,9GB. Wychodzi na to że z połowy E została utworzona partycja P.

Otwieram teraz Mój Komputer i zarówno na partycji E jaki i P znajduje się folder ArmA Work. I teraz gdy usunę ten folder albo z partycji E albo P to partycja E zostaje w zakładce Dyski Twarde razem z partycjami C i D (i ma nadal 15.9GB) a partycja P przechodzi do zakładki Inne (pod napędami) i nie można na nią wejść - wywala bład. Wszystko widać na obrazkach niżej.

Jak to naprawić?? Tzn jak zrobić aby była tylko partycja E a nie E i P??

Z góry serdecznie dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 9905248
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1728
    Czy używasz jakiegoś programu do dysków wirtualnych typu Daemon Tools? Jeśli tak to on tworzy ci partycję "P" jako wirtualną. Jeśli nie to użyj Rainish Partition Manager-możesz robić co chcesz z partycjami.
REKLAMA