logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak usunąć blokadę rodzicielską w Odys Lcd TV 15 bez oryginalnego pilota?

manzanilo 09 Wrz 2011 20:52 2487 6
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 10540648
    marekdm13
    Poziom 11  
    Ocena: 9
    Również szukam pilota do LCD ODYS MULTIFLAT 19 (z DVD), może kolega coś dopasował ?
  • REKLAMA
  • #3 10542489
    manzanilo
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Niestety nie, ale wszelkie inne wskazówki mile widziane.
    Żaden ,a mam ok 30 rodzajów różnych,z pilotów uniwersalnych nie pasował.
    Dlatego bardzo chętnie skorzystał bym z czyjegoś pilota oryginalnego przesyłając mu pilota do "nauczenia" bo takie też posiadam.
    Pozdr..................
  • REKLAMA
  • #4 10543247
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6612
    Czy to jest Combo z DVD. Jeżeli tak to pasujący pilot w pełni zamienny z oryginałem to COM21539. Niestety niedostępny ale możesz spróbować aby Ci ściągneli: tutaj
  • REKLAMA
  • #6 10569131
    manzanilo
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Niestety nie.
    Zapewnienia tej firmy nie zawsze się sprawdzają.Do typowych to pewnie i tak ,ale z tych innych to....różnie bywa .Mam kilka innych modeli nietrafionych(a trochę się na tym znam,bo pracuję w tym zawodzie prawie 40 lat).
    Wszelkie inne uwagi mile widziane .

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje sposobu na usunięcie blokady rodzicielskiej w telewizorze Odys LCD TV 15 bez oryginalnego pilota. W odpowiedziach pojawiają się sugestie dotyczące zamienników pilotów, w tym model COM21539, który jest jednak niedostępny. Inni użytkownicy sugerują zakup pilota w sklepie Infratex, ale autor wątku wyraża wątpliwości co do skuteczności takich rozwiązań, podkreślając swoje doświadczenie w branży. W dyskusji brakuje jednoznacznych rozwiązań dotyczących usunięcia blokady bez pilota.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA