Przypominam, że na tym forum obowiązują zasady poprawnej pisowni. Regulamin pkt 3.1.13, pkt 3.3. [lamer.]
Przypominam, że na tym forum obowiązują zasady poprawnej pisowni. Regulamin pkt 3.1.13, pkt 3.3. [lamer.]
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamefekt napisał:Witam. Mamwspomnianego wyżej LCD-ka w którym były uszkodzone 2SK4097dwie sztuki oraz dwie diody zenera po 24V,niestety pomimo wymiany sprzęt dalej nie działa,na chwilę dioda standby zaświeca sie na zielono,po czym przechodzi na czerwony i pulsuje po dwa razy.Moze jakieś rady a najlepiej schemat zasilacza.
efekt napisał:Tranzystory podałem poprzednio.
Cytat:Przypominam, że na tym forum obowiązują zasady poprawnej pisowni. Regulamin pkt 3.1.13, pkt 3.3. [lamer.]
Cytat:Pozdrawiam wszystkich.
Moderowany przez mirex:Nie wybaczamy! Pomylić się raz, czy dwa zawsze można. Cały czas pisać niechlujnie tutaj nie pozwalamy! To nie kwestia gramatyki ale ortografii. Ci, którzy uczyli się 30 lat temu, nie mają z reguły z tym problemu! W przeciwieństwie do młodzieży. Czyli można zakładać w Twoim przypadku zwykłe "niechciejstwo", leserstwo, brak szacunku do języka ojczystego i regulaminu forum.
Biorąc pod uwagę ilość ostrzeżeń, zastanowił bym się na Twoim miejscu.
A co nie pozwala Ci spełnić wymogów pkt 3.3 regulaminu, to już całkiem nie jestem w stanie pojąć. Jaki jest sens "walczyć" z zasadami i moderatorami ich strzegącymi?
Jeśli chcesz być aktywny w dziale TV, to szybciutko postaraj się o anulowanie starych ostrzeżeń, bo potem może być za późno.
Moderowany przez lamer.:Tyle razy byłeś proszony. Regulamin pkt 3.1.13, pkt 3.3. [lamer.]