logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Internet Explorer zamyka się na Windows XP SP2 - jak naprawić?

tsts 25 Wrz 2011 10:46 2350 3
REKLAMA
  • #1 9961388
    tsts
    Poziom 9  
    Witam

Czasem nawet głównej strony ani wyszukiwac w gogle. Pojawia sie komunikat.Wystąpił problem z aplikacją Internet Explorer i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Jak to naprawić? Format i instalacja od nowa. Zainstalowac jeszcze raz system wybierajac opcje napraw. Mam system Windows XP Home Edition. Wersja 2002. Dodatek Serwice Pack 2.

Dziękuje
  • REKLAMA
  • #2 9961475
    jimasek
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2672
    Dobry program antywirusowy.
  • REKLAMA
  • #3 9963880
    tsts
    Poziom 9  
    Sprawdziłem avastem uaktualnionym i nic nie dało. moge otworzyc podstrone ale w nowym oknie. A czasem jak sie otworzy to sie sama strona zamyka bez komentarza. Czy ktos sie włamuje? Jest to mozliwe? Moze powiadomic admina zeby monitorował moj komputer.Chyba ze avast jest cienki. A moze przez uaktualnienia, albo przegladarka za stara
  • #4 9970800
    Bródka
    Poziom 42  
    Ocena: 721
    tsts napisał:
    Sprawdziłem avastem uaktualnionym i nic nie dało. moge otworzyc podstrone ale w nowym oknie. A czasem jak sie otworzy to sie sama strona zamyka bez komentarza. Czy ktos sie włamuje? Jest to mozliwe? Moze powiadomic admina zeby monitorował moj komputer.Chyba ze avast jest cienki. A moze przez uaktualnienia, albo przegladarka za stara

Dobry antywirus np eset, kasperski, norton i zeskanuj calego kompa

https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1044160.html
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA