logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio SB0790 - Dźwięk faluje na Windows 7

davixx12 27 Wrz 2011 21:10 1083 2
REKLAMA
  • #1 9970260
    davixx12
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    Witam.
    Ostatnio przesiadłem się na Win7 i zauważyłem że podczas grania muzyki dźwięk co kilka sekund podgłaśnia się i ścisza. Z początku myślałem, że to coś z głośnikami ale przebadałem je. Potem myślałem nad sterownikami ale one też są w porządku. Na końcu zastanawiałem się czy to nie jest wina karty muzycznej czyli nad Sound Blaster X-fi xtreme audio sb0790. Macie jakieś pomysł? Wcześniej na xp jakoś nie przypominam sobie czegoś takiego... więc jest jakieś wyjście z tej sytuacji czy też mam wrócić na xp??
  • REKLAMA
  • #2 9971145
    WojtasJD
    Poziom 43  
    Ocena: 1585
    Jeśli podczas komunikacji to sprawdź ustawienie: Dźwięk - Komunikacja - i testowo ustaw na Nic nie rób
  • #3 9972289
    davixx12
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    Dzisiaj znowu coś grzebałem i doszedłem czego to wina ale nie wiem jak to naprawić... Mianowicie wszedłem w Creative Console Luncher i wyłączyłem crystalizer i co ciekawe muzyka przestała się samoczynnie podgłaśniać i ściszać ale w takim razie co jest z tym crystalizerem? Czy to jest wina karty czy systemu i sterowników?
REKLAMA