logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Zwiększenie pamięci Tablet DT366

dwoje19 04 Paź 2011 08:24 4828 6
REKLAMA
  • #1 9991293
    dwoje19
    Poziom 25  
    Ocena: 106
    Tablet DT366.
    Oryginalnie ma 500MB pamięci dysku. Poszukuję kogoś kto mi ją zwiększy (wymieni) do 1 giga (lub ile się da).
    Dobrze by było też o ile to możliwe wymienić procesor na większy.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 9993365
    dwoje19
    Poziom 25  
    Kurcze, dzięki...nawet nie wiedziałem o tej pamięci.
    A czy z prockiem da się coś zrobić?.
  • REKLAMA
  • #4 9993410
    krismalinowski
    Poziom 23  
    dwoje19 napisał:
    A czy z prockiem da się coś zrobić?.

Raczej nie ponieważ jest prawdopodobnie zintegrowany z płytą, a jeżeli byłaby taka możliwość podmiany na mocniejszy (przelutowanie) to gra nie warta świeczki bo koszty Ciebie zjedzą.
    Prawdę mówiąc nie słyszałem jeszcze o takiej "zabawie" w tym tablecie, może się mylę ?

Dodano po 1 [minuty]:

dwoje19 napisał:
    Kurcze, dzięki...nawet nie wiedziałem o tej pamięci.

Dlatego wymyślili instrukcje obsługi dodając specyfikację danego sprzętu.
  • #5 9997140
    dwoje19
    Poziom 25  
    A powiedzcie jak jest z tymi mega bitami czy każda pójdzie?...czy 30 mega bitów na sekundę będzie dobra? (tych jest najwięcej).
  • REKLAMA
  • #6 9999739
    krismalinowski
    Poziom 23  
    Spokojnie "pójdzie", tylko nie dawaj za szybkiej bo Ci "wyjdzie" <- żart, podobno modyfikując sterownik lub wgranie już odpowiedniego pozwoli na instalację 16GB.
  • #7 10164655
    Zlloty
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    Tzw. rozszerzenie pamięci za pomocą karty CF nie zdaje egzaminu, gdy instaluje się elementy systemu (wymuszone instalowanie na C:). Tak samo plik wymiany może być tylko na dysku C. odświeżam wątek, bo jestem zainteresowany wymianą pamięci podstawowej, jeno proszę o konkretne informacje.

Tu jest zdjęcie wnętrzności sprzętu:
    [Zlecę] Zwiększenie pamięci Tablet DT366

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Tablet DT366 posiada oryginalnie 500MB pamięci dyskowej, którą można rozszerzyć poprzez dodanie karty Compact Flash, z maksymalną pojemnością do 8GB. Użytkownik poszukuje również możliwości wymiany procesora na mocniejszy, jednak większość odpowiedzi wskazuje, że procesor jest zintegrowany z płytą główną, co czyni taką wymianę nieopłacalną. Dodatkowo, istnieją obawy dotyczące efektywności rozszerzenia pamięci, gdyż instalacja systemu może wymuszać użycie pamięci C:.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA