logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Symbole graficzne rezystorów: drutowe, liniowe, nieliniowe, potencjometry

ftrrasta 08 Paź 2011 19:20 2303 3
REKLAMA
  • #1 10006269
    ftrrasta
    Poziom 1  
    Witam , jestem nowy więc chciałbym się przedstawić i przejść do konkretu.Nazywam się Mateusz i jestem uczniem 2 klasy technik elektryk, będę starał się nie stwarzać problemów i być pomocny i chętny współpracy.

Poszukuje symboli graficznych rezystorów: drutowych ==> liniowe,nieliniowe , stałe ,zmienne (potencjometry) , niedrutowe.
    Tak jak np. symbol graficzny rezystora stałego: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Daje pomógł :)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 10006300
    merolPL
    Poziom 27  
    Ocena: 45
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Proszę bardzo.
  • REKLAMA
  • #3 10006307
    Quarz
    Poziom 43  
    Ocena: 626
    ftrrasta napisał:
    Witam , jestem nowy więc chciałbym się przedstawić i przejść do konkretu.Nazywam się Mateusz i jestem uczniem 2 klasy technik elektryk, będę starał się nie stwarzać problemów i być pomocny i chętny współpracy.

Poszukuje symboli graficznych rezystorów: drutowych ==> liniowe,nieliniowe , stałe ,zmienne (potencjometry) , niedrutowe.
    Tak jak np. symbol graficzny rezystora stałego: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Daje pomógł :)
    Pisownia - miejscami - ohydna ...
    Temat Twój łamie Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany i będą go raportował, a właściwe jego miejsce jest w koszu.
  • #4 10007616
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 529
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany - p.3.1.13, p.3.1.16, p.3.1.17.
    Po co jest ogłoszenie w dziale?
REKLAMA