logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Thomson WB 842 S 32 - opinie użytkowników i ukryte wady modelu

mario1965 03 Gru 2004 13:18 1697 7
REKLAMA
  • #1 1033060
    mario1965
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam i proszę kogoś o poradę na temat telewizora 32" -Thomson WB 842 S,chodzi mi przede wszystkim o to jak się on sprawuje na co dzień ? ,na co zwrócić uwagę podczas zakupu ?,czy posiada jakieś ukryte wady ,które wyjdą za jakiś czs użytkowania,czy też zrezygnować z tego modelu i tej firmy ,a kupić inny i innej firmy ?
    Nie używaj w tytule dużych liter - REGULAMIN.[h]
  • REKLAMA
  • #2 1053834
    mario1965
    Poziom 11  
    Czyżby nikt nie posiadał tego modelu ??
  • REKLAMA
  • #3 1053969
    matiplettenberg
    Poziom 15  
    Ocena: 18
    Heja hm z mej wiedzy thomson wmiare przyzwoita firma przynajmniej sie nie sie spotkalem z uszkodzonymi tv tej marki pracujac swego czasu w sklepie takze z tv przez 4 lata sprzedwalem thomsony i 0 powrotow na gwarancji ani po , z 32" sie jeszcze nie spotkalem niewiem jak wyglada . pozdrawiam
  • #4 1057383
    mario1965
    Poziom 11  
    Może jakiś sprzedawca lub serwisant ma coś do powiedzenia na temat tego modelu thomsona ?
  • REKLAMA
  • #5 1057553
    7Tomcio
    Poziom 2  
    Witam. przepraszam ze z innej beczki ale mam pytanko na temat kina domowego Thomson DTH 222 ?? czy ktos takie posiada i ewentualnie czy sie sprawuje dobrze ??
  • #6 1058752
    Krist0
    Poziom 23  
    Ocena: 25
    Witam.
    7Tomcio napisał:
    Witam. przepraszam ze z innej beczki ale mam pytanko na temat kina domowego Thomson DTH 222 ?? czy ktos takie posiada i ewentualnie czy się sprawuje dobrze ??

Wrzuć to pytanie tu: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic209280.html

Jak widać koledzy mają ten model, tylko trzeba Szukać :wink:.

Pozdrawiam :).
  • REKLAMA
  • #7 1059233
    7Tomcio
    Poziom 2  
    Dzieki Krist0 , bo ja pierwszy raz wszedlem na tą strone i nie widzialem tego , dzieki i powodzonka zycze, ciao
  • #8 1207073
    komunista
    Poziom 10  
    Ocena: 14
    Widziałem ten telewizor jest S U P E R ! ! nic dodać nic ująć,jakbym miał trochę więcej kasy na pewno bym go kupił.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy opinii i potencjalnych ukrytych wad telewizora Thomson WB 842 S 32". Użytkownik pyta o codzienne użytkowanie, na co zwrócić uwagę przy zakupie oraz czy model ten posiada wady, które mogą ujawnić się po pewnym czasie. W odpowiedziach pojawia się informacja, że marka Thomson jest uważana za przyzwoitą i niezawodną, a sprzedawca z doświadczeniem nie odnotował zwrotów ani reklamacji telewizorów tej firmy, choć nie miał bezpośredniego kontaktu z modelem 32". Jeden z uczestników dyskusji poleca poszukiwanie opinii na dedykowanym forum RTV. Inny użytkownik wyraża pozytywną opinię o tym modelu, określając go jako "super". W dyskusji pojawia się również pytanie o kino domowe Thomson DTH 222, jednak nie jest to bezpośrednio związane z głównym tematem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA