logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3510. Czy da się usuwać dzwonki? Czy da się wgrać gry?

Bosak 03 Gru 2004 23:14 1356 8
REKLAMA
  • #1 1034633
    Bosak
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    Czy da sie usuwać dzwonki z Noki 3510 (bez i) ??? I czy da sie wgrywac gry do noki 3510 ???
  • REKLAMA
  • #2 1034783
    Komar_wladek
    Poziom 19  
    Ocena: 8
    Oczywiście, za pomocą odpowiedniego kabla (nie wiem dokładnie jakiego, ale kumpel ma i może) poszukaj troche na forum to się czegoś dowiesz
  • REKLAMA
  • #3 1034828
    Kristoff10
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 54
    Gier wgrywać nie możesz a dzonki usuwać możesz te które wcześniej wgrałeś, oryginalnych nie usuniesz, do wgrywania rzeczy do teelfonów służy fbus.
  • #4 1034879
    Komar_wladek
    Poziom 19  
    Dzwonki oryginalne można usunąć, ale wszystkie od razu!!
  • REKLAMA
  • #5 1035009
    Kristoff10
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 54
    Może jeszcze napiszesz jak??
  • #6 1035085
    Bosak
    Poziom 17  
    ja mam kabel f-bus, no ale niewiem jak usunąc dzwonki przez oxygena
  • #7 1036163
    gendajan
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    Wydaje mi się, że wszystko można, byle z ostrożna ... ale serio
    Oczywiście sprawdź jaki kabel posiadasz i zaznacz w ustawieniach programu! Jeśli masz kabel F-bus to tak musisz zaznaczyć w ustawieniach!
    Jeśli chodzi o oxygena (nie wiem jak jest z demo) to ściągamy kopię fona, poprawiamy w kompie co chcemy: np przechodzimy do dzwonków zaznaczamy czego nie chcemy i to kasujemy, to co chcemy dodać wybieramy z dysku i ładujemy do okna oxygena po prawej .
    Po wprowadzeniu zmiany zapisujemy do fona zmienione - no problem.
    Co do gier to trzeba wybrać ZAŁADUJ wskazać z dysku grę i potwierdzić
    W MobiMB dzwonki przeciąga się jak kopiowanie w katalogach
  • REKLAMA
  • #8 1037095
    Bosak
    Poziom 17  
    gendajan u mnie nie ma tak ze jest lista dzwonkow, tak jest np w noki 3510i a ja mam 3510. :/b wiec chyba sie nieda :/
  • #9 1037518
    orczxc
    Poziom 29  
    da sie wgrać dzwoniki ale nie da sie kasować (a na pewno nie da sie skasować wszystkich najwyżej część... juz dokładnie nie pamiętam dawno miałem w rękach 3510)

Podsumowanie tematu

✨ W przypadku telefonu Nokia 3510 (bez "i") istnieje możliwość usuwania dzwonków, jednak tylko tych wcześniej wgranych przez użytkownika; oryginalnych dzwonków systemowych nie da się usunąć lub można usunąć je wszystkie naraz, co jest rzadko praktykowane. Do zarządzania dzwonkami i grami służy kabel F-bus oraz oprogramowanie takie jak Oxygen czy MobiMB. Za pomocą tych narzędzi można wgrywać gry i dzwonki, jednak w modelu 3510 lista dzwonków może nie być dostępna tak jak w 3510i, co utrudnia ich selektywne usuwanie. Proces polega na pobraniu kopii telefonu do komputera, edycji zawartości (usuwanie lub dodawanie plików) i zapisaniu zmian z powrotem do telefonu. Wgrywanie gier jest możliwe poprzez funkcję "załaduj" w programie, natomiast usuwanie oryginalnych dzwonków jest ograniczone lub niemożliwe.
REKLAMA