logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dodać dzwonki do Nokia 3510i i przypisać je kontaktom?

pcs71 05 Lip 2005 15:09 2243 6
REKLAMA
  • #1 1630749
    pcs71
    Poziom 2  
    Czy jest mozliwosc dograc dodatkowe dzwonki lub podmienic na inne w standardowym katalogu dzwonkow w tym telefonie, wiem, ze zaden problem wgrac je do katalogu galeria/dzwonki ale wtedy nie mozna takiego dzwonka przypisac konkretnej osobie dzwoniacej. Czytalem ze czesto po takich probach w Oxygenie telefon zachowuje sie "dziwnie". Mam wiec pytanie jak to zrobic i jakiego programu uzyc zeby po takim "zabiegu" nie bylo problemow (wersja softu to 5.30)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1632935
    pcs71
    Poziom 2  
    Dzieki, ale niestety opisany w linku sposob(by) nie dziala, wniosek niestety jest jeden, w tym telefonie nie da sie dogrywac dzwonkow do standardowych, tylko do galerii a szkoda.
  • #4 1638277
    Marcin_mm
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Witam.
    Wydaje mi się, że nie ma możliwości podmiany dzwonków zapisanych na stałe w telefonie. Te dźwięki siedzą w sofcie a nie w galerii, więc chyba żaden program ani żadna metoda Ci nie pomoże. Jedynym sposobem jest prawdopodobnie tylko wymiana softu na jakiś inny, "tunningowany" (z innymi dzwonkami), ale wydaje mi się, że jeszcze nikt nie zrobił takiego softu. Do Nokii 3310 jest takich softów mnóstwo, a do 3510i chyba nie ma żadnego.
  • REKLAMA
  • #5 1656754
    sas260
    Poziom 17  
    Ocena: 1
    Ja uwazam ze da sie dograć , sam mam te nokie i mam dograne 4 dzwonki 40 dzwonkow , a użyłem do tego programu Oxygen Phone Manager II for Nokia phones. jak coś to napisz do mnie na gg :)
  • REKLAMA
  • #6 1656941
    daniel_gw
    Poziom 2  
    na tą nokie mozne dograc wiele dzwonków wysterczy miec program Oxygen i kabel serwisowy
  • #7 1658497
    Daniel13
    Poziom 11  
    Cześć
    Można wgrać dzwonki do standardowych dzwonków programem Oxygen Phone Manager. Ale takim sposobem można usunąć standardowe=uwalić telefon

Podsumowanie tematu

✨ W telefonie Nokia 3510i nie ma możliwości bezpośredniego podmiany standardowych dzwonków zapisanych w oprogramowaniu telefonu, gdyż są one wbudowane w soft, a nie w katalogu galerii. Dzwonki można natomiast wgrywać do katalogu galerii/dzwonków, jednak wtedy nie da się przypisać ich do konkretnych kontaktów. Użytkownicy wskazują, że program Oxygen Phone Manager II wraz z kablem serwisowym pozwala na wgrywanie dodatkowych dzwonków do standardowego katalogu dzwonków, co umożliwia przypisanie ich do kontaktów. Jednak taka operacja niesie ryzyko uszkodzenia oprogramowania telefonu (tzw. "uwalenia" telefonu) i może powodować niestabilne działanie, zwłaszcza w wersji softu 5.30. Alternatywą byłaby wymiana softu na zmodyfikowany, ale dla modelu 3510i nie istnieją dostępne tunningowane wersje oprogramowania z innymi dzwonkami, w przeciwieństwie do popularnej Nokii 3310.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA