logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Ramki do klawiatur membranowych

hotdog 20 Paź 2011 12:00 1152 3
REKLAMA
  • #1 10046234
    hotdog
    Poziom 26  
    Ocena: 108
    Witam. Poszukuje ramek do klawiatury do instalacji jaquzzi. Klawiatury sobie mogę wykonać w firmach, jest ich wiele, niestety żadna nie oferuje ramek, oraz nie wie gdzie takie dostać. Miało by to być coś jak na zdjęciu:

Chciał bym to nakleić na dziurę o średnicy ~1cm, przez którą przeprowadzić przewody.

Ma ktoś jakieś pojęcie gdzie to można kupić w PL, lub zagranicą?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 10046784
    BackToBack
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam,

Z jakiego materiału ma być ta ramka? Może jakiś rysunek jakby miało to wyglądać?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 10046950
    hotdog
    Poziom 26  
    Ocena: 108
    W zasadzie to materiał nie musi być żaden konkretny. Może być dobrej jakości tworzywo chromowane, lub w kolorze kremowym itp. Może też być stan nierdzewna ale klasy 316 (jest możliwe że panel będzie używany w okolicach wody morskiej).

Co do rysunku no to jak widać na zdjęciach, chodzi o ten pierścień dookoła i to co jest pod nim. Pod nim ma być płaszczyzna żeby taką klawiaturę nakleić i dziura na przewody.

Klawiatura została by dopiero pod to zaprojektowana. W sumie urządził by mnie po prostu taki dekielek mniej więcej tych rozmiarów (średnica około 6-7cm) Dziurę na przewody sobie zrobię.

Pozdrawiam i dzięki za odzew.
  • #4 10047243
    BackToBack
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Wysłałem do Pana PW. Proszę o dalszy kontakt ze mną właśnie w ten sposób.

Pozdrawiam
REKLAMA