logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Szukam klawiatury membranowej z podpórką, podświetleniem, do 200 zł

Zasilacz111333 23 Sie 2019 12:19 966 9
REKLAMA
  • #1 18130894
    Zasilacz111333
    Poziom 5  
    Cześć

Chciałbym prosić o pomoc:

(Mam do napisania inżynierkę, a stara klawiatura jest straszna)

Szukam klawiatury membranowej (od biedy może być mechanik, ale wolałbym nie), z wygodną podpórką pod nadgarstki, najlepiej dosyć płaską, ukośnie schodzącą w stronę biurka, może też być z jakimś miękkim materiałem, pianką.
    Podświetlane klawisze muszą być, nie jakieś RGB, choinki itp., ale zwykły biały lub inny, dobrze widoczny kolor.

Skok najlepiej średni, bardzo wysokiego nie lubię, a na niskim źle się pisze.

Klawiatura nie musi być pełna, nie używam numerycznej.

Tak do 200 zł, ale najlepiej jak najtaniej, oczywiście z zachowaniem jakiejś jakości (ale to nie segment premium, więc bez przesady).

Najważniejszą cechą musi być wygoda pisania, ułożenia dłoni i nadgarstków oraz podświetlane klawisze

Dziękuję i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18130958
    Zasilacz111333
    Poziom 5  
    Brozerihno napisał:
    Kabel czy bez kabla?

Raczej kabel, nie potrzebuje bezprzewodowej. I tak wszystko jest obok siebie na biurku.
    Ok sprawdzę.
    Jeszcze jakieś masz może?

Dodano po 2 [minuty]:

Zapomniałem dopisać! Podświetlenie musi być, nie jakieś RGB, choinki itp., ale zwykłe białe lub inny, dobrze widoczny kolor.
  • #4 18131001
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #5 18131051
    Zasilacz111333
    Poziom 5  
    Razer DeathStalker Essential ma słabe opinie, podobno nie widać liter, a reszta serii Ryzer Razer DeathStalker jest zdecydowanie za droga.
    Tu się płaci za firmę niestety...
  • #6 18132357
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 18133675
    zen3x
    Poziom 35  
    Ocena: 291
    To jest miła klawiatura w pracy i zabawie. Mam taka i piszę te słowa na niej.
    Szukam klawiatury membranowej z podpórką, podświetleniem, do 200 zł
  • #8 18136787
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #10 18138729
    Zasilacz111333
    Poziom 5  
    Obie za drogie...

Nie używam numerycznej od urodzenia 😁
    Jakoś nigdy nie umiałem.
    A inżynierka z żywienia człowieka, nie typowo matma fiza, więc nie taj dużo liczb :)

https://www.x-kom.pl/p/421424-klawiatura-przewodowa-lioncast-lk300-rgb-us-layout.html
    W końcu kupiłem tę, na promocji za 219 zł, zobaczymy czy wygodna.

Dodano po 37 [sekundy]:

Dzięki wszystkim :)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje klawiatury membranowej z podpórką pod nadgarstki, podświetleniem (preferowanym białym lub innym dobrze widocznym kolorem) oraz średnim skokiem klawiszy, w budżecie do 200 zł. W odpowiedziach polecane są modele takie jak Dell Smartcard Keyboard KB813, Razer DeathStalker oraz Logitech K800 i K740. Użytkownik zaznacza, że nie potrzebuje klawiatury bezprzewodowej ani numerycznej. Ostatecznie zdecydował się na zakup Lioncast LK300 RGB, mimo że cena przekracza jego pierwotny budżet.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA